Αρχείο

Εικόνες ντροπής - Σε πανικό οι ΣΥΡΙΖΑίοι στη Βουλή: «Θα μας γ@μ@σουν τώρα!» - A.Φωκάς: «Ήπια μια γκαζόζα και μετά πήγα τουαλέτα»

Καφενεία, γκαζόζες και διάλεκτος πεζοδρομίου "οικοδομούν" τη σημερινή ελληνική Βουλή. Το επίπεδο της ελληνικής πολιτικής γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο, καθώς εκτός από προδοτικές συμφωνίες και φθηνές δικαιολογίες, οι Έλληνες πολιτικοί φροντίζουν υποβαθμίζουν την Ελλάδα με το λεξιλόγιό τους, εντός του κοινοβουλίου.

Το χειρότερο; Τους πληρώνει ο ελληνικός λαός...

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του Αριστείδη Φωκά από την απουσία του οποίου χθες ξεκίνησε το όλο θέμα.

Ο κ.Φωκας είπε τα εξής αμίμητα: «ήμουν χθες στο καφενείο, ήπια μια γκαζόζα και μετά πήγα στην τουαλέτα. Ηταν ανεπίτρεπτο η διαδικασία να σταματήσει και να πάμε σε ονομαστική. Αυτό που έγινε χθες είναι για γέλια.

Πείτε μου σε ποιο άρθρο του κανονισμού της Βουλής υπάρχει αυτό που έγινε χθες».

«Θα μας γ@μ@σουν τώρα!» – Ακούστηκε στη Βουλή

Τα όσα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης στην Βουλή στη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την αναβάθμιση του Δημοσίου Τομέα με την ένταση ανάμεσα σε Βορίδη και Βαρεμένο έχουν συζητηθεί αρκετά. Την ώρα της έντασης όμως ακούστηκε και κάτι άλλο.

Μέσα στο χθεσινό μπάχαλο με την ψηφοφορία να μετατρέπεται σε ονομαστική και τελικά να μετατίθεται για σήμερα ακούστηκε η εξής φράση από τα χείλη βουλευτή: «Θα μας γ@μ@σουν τώρα!».

Πιθανότατα ο άγνωστος βουλευτής σχολίαζε το πώς θα κινηθεί από εδώ και πέρα η ΝΔ στην ψήφιση νομοσχεδίων, με σκοπό να αμφισβητήσει την κυβερνητική πλειοψηφία. Όπως και να έχει ο βουλευτής που εξέφρασε δυνατά την σκέψη του, και με πολύ περιγραφικό τρόπο είναι η αλήθεια, έως και αυτή την ώρα παραμένει άγνωστος.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα από την συνεδρίαση της Βουλής:

https://www.youtube.com/watch?v=wp5Y4zgEnKc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...