Κοινωνία

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ανατριχίλα από τον νέο βιασμό στη Ρόδο – «Ήταν χτυπημένη, λερωμένη…»

Σοκάρει η μαρτυρία της μητέρας του θύματος του νέου βιασμού στη Ρόδο. «Το παιδί είναι ψυχολογικά χάλια, κλαίει», τονίζει. Η κοπέλα επέστρεψε εκείνη τη νύχτα στο σπίτι της σε πολύ κακή κατάσταση. «Απερίγραπτο τι ένιωσε όταν κατάλαβε ποιος είναι ο δράστης», λέει η δικηγόρος της κοπέλας. Πώς η κοπέλα αποκάλυψε στους δικούς της τον εφιάλτη που πέρασε ενώ η Ελένη Τοπαλούδη είχε ήδη δολοφονηθεί.

Συγκλονίζει η μητέρα της 19χρονης πού έπεσε θύμα βιασμού στη Ρόδο, λίγες μόνο ημέρες αφού βρήκε φρικτό τέλος η Ελένη Τοπαλούδη. Για τον βιασμό της κόρης της κατηγορούνται ένας 23χρονος και ο 20χρονος Αλβανός που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών για την υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας.

«Έκλαιγε, ήταν χτυπημένη, λερωμένη, βρεγμένη…»
«Το παιδί είναι ψυχολογικά χάλια, κλαίει. Όλοι στην οικογένεια περνάμε δύσκολα. Προσπαθούμε. Συμβουλευόμαστε τους γιατρούς, πήγαμε και σε ψυχολόγο και σε ψυχίατρο» λέει η μητέρα της 19χρονης κοπέλας που έπεσε θύμα βιασμού.

Η μητέρα της κοπέλας που έζησε τον εφιάλτη τη νύχτα της 1ης Δεκεμβρίου περιγράφει την τραγική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η κόρη της όταν επέστρεψε στο σπίτι.

«Εκείνο το βράδυ που ήρθε στο σπίτι, ήταν εμφανές ότι κάτι πέρασε. Απλώς, το μυαλό μου δεν πήγε εκεί. Έκλαιγε, ήταν χτυπημένη, λερωμένη, βρεγμένη… ήθελε να ξαπλώσει. Την έβαλα να κάνει μπάνιο και την άφησα να κοιμηθεί. Είπα στη μεγάλη μου κόρη να την πλησιάσει και να κουβεντιάσουν. Είναι πιο κοντά ηλικιακά, μαζί μεγάλωσαν, μαζί κοιμόντουσαν. Της τα είπε και μετά τα είπε και σε εμένα. Ήθελε χρόνο η μικρή για να το επεξεργαστεί όλο αυτό και να αντιδράσει.» λέει στο Newsit.gr η μητέρα της 19χρονης.

Η μητέρα του θύματος αποκαλύπτει ότι η μικρή, που πηγαίνει σε ειδικό σχολείο καθώς είναι ΑμεΑ, μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα σε μια τόσο μικρή κοινωνία, φοβάται ακόμη και να πάει σχολείο.

«Τώρα είναι ακόμα δύσκολα τα πράγματα, με τη δημοσιότητα… φοβάται να πάει στο σχολείο. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω και να καταλάβω το δράστη. Πώς το έκανε αυτό λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας. Με τόσο θράσος… Ποιος ξέρει και τι άλλα θα έχουν συμβεί και δεν τα ξέρουμε ακόμα. Όσοι γνωρίζουν κάτι πρέπει να μιλήσουν χωρίς να φοβούνται τίποτα…» καταλήγει η μητέρα του θύματος.

«Σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να είναι στη θέση της Ελένης Τοπαλούδη»
Στο Newsit.gr μίλησε και η Μαρία Κρικοπούλου, η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος

«Με τη βοήθεια ψυχολόγου, τη δική μας και της οικογένειάς της, η κοπέλα προσπαθεί να ξεχάσει. Φαίνεται ότι είναι τρομερά καταβεβλημένη ψυχολογικά, την έχει σοκάρει το συγκεκριμένο γεγονός και, όπως όλα τα θύματα στην αρχή είναι σοκαρισμένα, δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί. Τώρα βρήκε το κουράγιο να εκθέσει τα γεγονότα» λέει η δικηγόρος.

«Είναι μια πράξη τετελεσμένη, είναι μια πράξη αποτρόπαια, αν υπάρχουν θύματα, τα οποία έχουν υποστεί ανάλογες πράξεις, καλό θα είναι να το καταγγείλουν στις αστυνομικές αρχές. Η δικιά μας τώρα βρήκε το θάρρος. Όσο για το δράστη, τον υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος είχε το σθένος μετά από την αποτρόπαια πράξη του βιασμού και της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, να προβεί σε παρόμοιες πράξεις στη δική μου εντολέα, αυτό ήταν σοκαριστικό. Όταν η παθούσα αντιλήφθηκε ότι αυτός που δολοφόνησε την Τοπαλούδη, ήταν ο ίδιος που την είχε βιάσει, μαζί με κάποιον άλλον βέβαια, όχι απλώς φοβήθηκε. Είναι απερίγραπτο το τι ένιωσε. Σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να είναι και αυτή θύμα…» καταλήγει η Μαρία Κρικοπούλου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...