Κοινωνία

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Ξεκίνησε η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης

Ξεκίνησε η δίκη για την δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Πριν λίγες μέρες δολοφονήθηκε στις φυλακές και ο ένας εκ των κατηγορουμένων.

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστηρίο της Αθήνας ξεκίνησε σήμερα τυπικά η δίκη για τη στυγερή δολοφονία του γνωστού δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η δίκη διεξήχθη μέσα μία κατάμεστη αίθουσα και σε φορτισμένο κλίμα, ενώ μετήχθη από τις φυλακές Κορυδαλλού ένας από τους φερόμενους ως δράστες της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου, ο οποίος προχθές δολοφόνησε με αποτρόπαιο τρόπο τον συγκατηγορούμενό του στην ίδια υπόθεση Αλβανό υπήκοο.

Ο φερόμενος ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας ισχυρίστηκε στο δικαστήριο, ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον άτυχο δικηγόρο, αλλά μόνον να τον εκφοβίσει. Για το λόγο αυτό αποδέχεται, όπως είπε, μόνον την κατηγορία για τον πυροβολισμό όχι όμως και το κακούργημα της ανθρωποκτονίας.

Στη δίκη δεν ήταν παρών ο επιχειρηματίας Αριστείδης Φλώρος που είναι μάρτυρας στη υπόθεση, για τον οποίο το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίαση του για τις 23 Ιανουαρίου, και διέταξε τη μεταγωγή Φλώρου για την επόμενη συνεδρίαση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...