Εσωτερική Ασφάλεια

Δίκη απαγωγέων Λεμπιδάκη: Φοβάμαι για τη ζωή μου, λέει κατηγορούμενος

Φόβους για τη ζωή του καθώς και των μελών της οικογένειάς του, εξέφρασε, χθες, κατά τη διάρκεια της δίκης για την υπόθεση απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη, ένας από τους κατηγορούμενους.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του συγκεκριμένου κατηγορουμένου -ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία ανάμεσα στους συνδίκους του- υποστήριξε ότι «ο φόβος που υπάρχει δεν αφορά μόνο τον κύριο Λεμπιδάκη, αλλά και τον πελάτη μου.

Υπάρχει μια άτυπη ομερτά, καθώς επικρατεί φόβος τόσο για τον ίδιο, όσο και για την οικογένειά του και αυτός είναι ο λόγος που αλλάζει την ομολογία του», εξήγησε ο δικηγόρος του.

Κατά τη χθεσινή διαδικασία, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, αγόρευσαν και οι δικηγόροι των κατηγορουμένων που δεν είχαν προφυλακιστεί πριν τις προτάσεις ενοχής της εισαγγελέως.

Σύμφωνα με το flashnews, για έναν εκ των κατηγορουμένων, ο δικηγόρος του τόνισε ότι μοναδικό στοιχείο αποτελεί το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για την μεταφορά του Μιχάλη Λεμπιδάκη και πως διαφορετικά, εάν αισθανόταν ένοχος δεν θα παρουσιαζόταν αμέσως στην Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...