Κυβέρνηση

Γ.Τράγκας: «Ο Τσίπρας σχεδιάζει νοθεία στις επόμενες εκλογές – Χωρίς Καμμένο δεν υπάρχει κυβέρνηση»

Όπως σας έλεγα και χτες η κ. Μέρκελ έρχεται στην Αθήνα για να ελέγξει τα πράγματα στη συγκυβέρνηση και κυρίως να δώσει οδηγίες στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Έρχεται να μετρήσει πού πάει η κατάσταση. Στα Σκόπια παραιτήθηκε ξαφνικά ένας βουλευτής του Ζάεφ, αλλά περιμένουν σήμερα ή αύριο να ολοκληρωθεί η ψήφιση της αλλαγής του Σκοπιανού Συντάγματος. Τελευταίο εμπόδιο, ο πρόεδρος Ιβάνοφ, που απειλεί να μην υπογράψει το νόμο και να μην σταλεί στην εφημερίδα της Κυβέρνησης , πράγμα που θα τρενάρει και εκεί την κατάσταση, έως τις προεδρικές εκλογές τον προσεχή Μάιο.

Η Καγκελάριος έρχεται για 2ήμερη επίσκεψη στην Αθήνα αφού πρώτα αντάλλαξε με τον Τσίπρα την αναστολή της μείωσης των συντάξεων με την αναγνώριση των Σκοπίων ώς Μακεδονία. Σήμερα και αύριο ο νους της είναι στο τί θα κάνει η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Θέλει να είναι βέβαιη ότι ο Τσίπρας θα υλοποιήσει τις Πρέσπες και θα αντικατασταθεί σε λίγο από μία άλλη πολιτική μαριονέτα. Απο ένα υπάκουο πολιτικό αρχηγό και ένα κόμμα που δεν θα παρεκκλίνει από τις μνημονιακές γραμμές.

Ο Τσίπρας ΄έπιανε και πιάνει υπερπλεονάσματα σφαγιάζοντας τον ελληνικό λαό. Το ίδιο πρέπει να κάνει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μην περιμένετε να πει η κυρία στην Αθήνα, ότι η Γερμανία, πρόκειται να δώσει τις πολεμικές αποζημιώσεις ή τα δάνεια που έκλεψε στην κατοχή, από την κεντρική Tράπεζα της Eλλάδος. Η Μέρκελ θα μιλήσει για την σταθερότητα στα βαλκάνια και για την πρόοδο που επέστρεψε στην Ελλάδα. Στην πραγματικότητα οι Πρέσπες είναι η αφετηρία της αλλαγής των συνόρων στον ελληνικό Βορρά και η ανάπτυξη είναι φυσικά το ξεζούμισμα της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.

Εκτιμώ ότι είναι αδιάφορο στους Έλληνες αυτά που λέγονται απο τον κ.Τσίπρα, τον κ. Καμμένο, ή αν θέλετε και τον κ. Μητσοτάκη. Οι Έλληνες μεταναστεύουν μαζικά. Οι έλληνες θεωρούν αυτές τις πολιτικές προσωπικότητες ελλιποβαρείς , φαιδρές και αρκετούς από αυτούς τους πολιτικούς, τους χαρακτηρίζουν κοινούς ψεύτες και απατεώνες. Χρειάζεται μία πραγματική πολιτική αλλαγή στον τόπο. Χωρίς τις γνωστές ταμπέλες.

Δεξιός ή αριστερός. Χωρίς τις γνωστές μαρκίζες με τους Ηλιους, τους Πυρσούς και τους βυσσινόκηπους του ΣΥΡΙΖΑ. Χωρις λευκές, μαύρες και κόκκινες γραμμές που καταπατούνται με την πρώτη ευκαιρία. Χωρίς Γαβρόβλου και Φίληδες . Αυτούς δηλαδή που επιδιώκουν την αποτέφρωση της ιστορικής μνήμης και την παράδοση όλων των ιερών συμβόλων μας. Χωρίς αυτούς που αποδυναμώνουν την εθνική συνείδηση και ανοίγουν κερκόπορτες για τους Τούρκους και τους άλλους γείτονες μας.

Χρειάζεται μία εκτεταμένη πολιτική αλλαγή. Οι ομογενείς ζητάνε ψήφο. Ζητάνε ίσα δικαιώματα με όλους τους ευρωπαίους με όλους τους πολίτες του κόσμου. Η Ελλάδα του Προκόπη Παυλόπουλου, του Τσίπρα και του Καμμένου, αρνείται το δικαίωμα στους ομογενείς να έχουν άποψη και θέση για όσα συμβαίνουν στην πατρίδα τους.

Αρνούνται στο πιό δυναμικό, νέο και παραγωγικό κομμάτι του ελληνισμού, να ψηφίζει και να αποφασίζει για την τύχη της χώρας.

Δεν αποκλείεται αυτή η μεγάλη πολιτική αλλαγή να ξεκινήσει από την Ομογένεια. Δεν αποκλείεται το 2019 , τόσο η προδοσία της Λίμνης, όσο και τα συμβαίνοντα στην Ελλάδα να φέρουν μία πολύ μεγάλη πολιτική επανάσταση! Ειρηνική επανάσταση. Χωρίς ταμπέλες. Χωρίς πολυμασημένα πολιτικά συνθήματα.

Σήμερα έρχεται στην Ελλάδα η κ. Μέρκελ . Πολύ καλή φίλη μου. Όπως όλοι θυμάστε ήμουνα ο μόνος που τόλμησα τον καιρό της απόλυτης παντοδυναμίας της, να την μηνύσω στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης. Την προσφυγή μου συνυπέγραψαν , προς τιμήν τους, ορισμένοι συνάδελφοι μου που δούλευαν μαζί μου στο περιοδικό crash. Η απάντηση που πήρα από την Εισαγγελία του Διεθνούς Ποινικού δικαστηρίου της χάγης ήταν ότι μελετάται η μήνυση μου, αλλά το δικαστήριο είναι αναρμόδιο για το πρόσωπο της κ. Μέρκελ και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξε και διαπράττει στην Ελλάδα.

Ουδείς απο τους πολιτικούς μας συνέδραμε. Ουδείς δημοσιογράφος πλην του επιτελείου του Crash , θέλησε να με βοηθήσει. Ο γερμανικός τύπος, αναφέρθηκε εκατοντάδες φορές στο πρόσωπο μου, προσπαθώντας να με μειώσει και λέγοντας ότι είμαι ‘’αμφιλεγόμενο’’ πρόσωπο. Ή ότι είμαι ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου Cayenne.

O Αμερικανικός τύπος, έγραφε ότι οι γερμανοί ασχολούνται με την περίπτωση μου λόγω της κριτικής που ασκώ στην κ. Μέρκελ. Τον τελευταίο καιρό ανακάλυψα εκτεταμένα δημοσιεύματα στην Ουάσινγκτον Ποστ , στους Τάιμς της Νέας Υόρκης και σε άλλες αμερικάνικες εφημερίδες που περιέγραφαν τις αντιδράσεις του γερμανικού τύπου απέναντι στην κριτική μου και την αντιμνημονιακή δραστηριότητα μου.

Ακολούθησαν , απο την πρώτη εποχή του Μνημονίου, απο την εποχή Παπανδρέου, πολιτικές διώξεις εναντίον μου και εναντίον μελών της οικογενείας μου. ΤΑ ΞΈΡΕΤΕ ΌΛΑ ΑΥΤΑ! Ή τουλάχιστον πολλά από αυτά. Αποδείχθηκε στο τέλος , ότι δεν υπήρχε ούτε ένα στοιχείο που να στέκεται σε κατηγορητήριο εναντίον μου. Και όλα τα άρθρα που γράφτηκαν, όσα γράφτηκαν εναντίον του θείου, έπεσαν στο κενό! Και αποδείχθηκε ότι όσα σας έλεγα επί 9 χρόνια για το μνημόνιο και για τα κόμματα που εναλλάχτηκαν στην εξουσία, ήταν απολύτως δικαιολογημένα. Μας έλεγαν ότι ο μόνος δρόμος σωτηρίας ήταν αυτός που υπεδείκνυαν οι γερμανοί. Μας έλεγαν ότι θα πτωχεύσουμε άν δεν τον ακολουθήσουμε. Κοιτάξτε γύρω σας. Κοιτάξτε το πορτοφόλι σας. Σκεφθείτε πόσοι έφυγαν στο εξωτερικό εξαιτίας της κ. Μέρκελ του κ. Σόιμπλε και των Γερμανών.

Σκεφτείτε πόσο δοσιλογικά συμπεριφέρθηκαν οι έλληνες πολιτικοί. Σκεφθείτε πού φτάσαμε τώρα, με τη συμφωνία των Πρεσπών. Και κυρίως σκεφθείτε πόσο ένοχοι είμαστε που δεν καταφέραμε να ξεπεράσουμε τους φόβους μας για να βγούμε στους δρόμους. Μείναμε στους καναπέδες και φέραμε μία «αριστερή», για την ακρίβεια, ‘’αριστεροδέξια’’ συγκυβέρνηση, την πιό δουλική προς τις δυνάμεις κατοχής. Και την πιό γόνιμη σε μεγάλες προδοσίες.

Θέλω να πω μία καλημέρα στον Hellas Fm της Νέας Υόρκης και στο επιτελείο του με το οποίο συνεργάζομαι πλέον στενά. Στον Νίκο Φίλα, τον αγαπημένο του Βικέντιο και τον Δ/ντη του Σταθμού Δημήτρη Φιλιππίδη. Όπως σας είπα, ήδη έχω αναλάβει την εκπροσώπηση του Σταθμού, στην Αθήνα και είναι θέμα να σας κάνω μία πληρέστερη ανακοίνωση για την συνεργασία μου μαζί τους.

Επίσης να πω μία Καλημέρα στον αγαπητό φίλο μου, διακεκριμένο δικηγόρο, Τάσο Παρδάλη, που προωθεί και στηρίζει τους έλληνες επιχειρηματίες και όχι μόνο που επενδύουν και οργανώνουν δουλειές στις ΗΠΑ. Το γραφείο του κ. Παρδάλη, έχει εξαιρετική εμπειρία στο να βοηθά τους ελληνοαμερικανούς που θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα. Goodmorning Tasos!

Φαίνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ακούει τις εκπομπές μου και τις προειδοποιήσεις μου.Και αυτό είναι καλό σημάδι.

Έχω εκτιμήσει και προειδοποιήσει κατ’ επανάληψιν σε προηγούμενες εκπομπές μου ότι ο κ. Τσίπρας σκέφτεται και σχεδιάζει να προβεί σε επιχείρηση αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος.Σκέπτεται και σχεδιάζει να κάνει νοθεία στις επόμενες εκλογές.Ήδη ακούγονται διάφορα μαγειρέματα τα οποία εντοπίζει στις ανακοινώσεις της και η ΝΔ.

Δεν αποκλείεται να έχουμε μία επανάληψη των ελληνοποιήσεων που έγιναν το 2000 απο τον Σημίτη και το επιτελείο του.Δεν αποκλείεται να δούμε μία εκτεταμένη νοθεία.Όπως είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Τσίπρα να αξιοποιεί μία εθνική κρίση με την Τουρκία.Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ιδιαίτερα αδύναμος, ευάλωτος και έχει προσχωρήσει στη παρέα Τσίπρα.Οι καραμανλικοί, όσοι βρέθηκαν εκτός νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Αντώναρο, σκέπτονται να κάνουν κόμμα, για να ροκανίσουν τον Μητσοτάκη.

Ο Καραμανλής υποφέρει από χρόνια παχεία λαρυγγίτιδα και διαρρέει μέσω τρίτων ότι …. Τα πράγματα δεν πάνε καλά! Μεγάλη ανακάλυψη έκανε! Στη Νέα δημοκρατία, πολλοί θέλουν να πιάσουν καρέκλα στην ευρωβουλή.Βλέπετε εκεί, ο πρώτος μισθός είναι στα 25 χιλιάρικα, χώρια όσα τσεπώνουν οι ευρωβουλευτές από τα διάφορα λόμπι.

Κατά πάσα πιθανότητα ο Αντώνης Σαμαράς επίτροπος και ίσως αντιπρόεδρος στις Βρυξέλλες. Ανάλογα βέβαια με το χαρτοφυλάκιο που θα του προταθεί.Ο Μειμαράκης ετοιμάζει τις βαλίτσες του κι αυτός για την πρωτεύουσα του Βελγίου.Και ο Αβραμόπουλος, μετά από τόση δουλειά στην Ευρώπη, μάλλον θα πιάσει δουλειά, θα εξαφανιστεί κάπου στην Ασία. Έχω την εντύπωση ότι το μόνο που θέλει τώρα είναι η … λήθη.Να μην ακούγεται πουθενά.Η κ. Μπακογιάννη απ΄ότι μου λένε, θα πάει στο ΝΑΤΟ, ή φυσικά υπουργός δίπλα στον αδελφό της. Και ο Αλέξης μας σκέπτεται την νοθεία… Θέλει να παραμείνει στα πράγματα και του χρειάζεται ένα ικανό εκλογικό ποσοστό…

Ο πρωθυπουργός ομολόγησε χθές το βράδυ, ότι δεν έχει κυβέρνηση χωρίς τον Πάνο Καμμένο. Ομολόγησε ότι από την αυριανή συνάντηση με τον Πάνο Καμμένο και την απάντηση του για το άν θα στηρίξει ή όχι την κυβέρνηση, εξαρτάται η προσφυγή σε πρόωρες κάλπες ή όχι. Ο πρωθυπουργός απαντώντας στην κ Στάη, ξεκαθάρισε ότι άν ο Καμμένος αποχωρήσει και άρει την στήριξη του στην κυβέρνηση θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο πονηρός Αλέξης, θέλει πρώτα να εκβιάσει και να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης και μετά να φέρει προς κύρωση την Συμφωνία των Πρεσπών. Σε αυτή την περίπτωση έχει με το μέρος του τους αποστάτες ΑΝΕΛιτες που ήδη δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν την συμφωνία της λίμνης. Επίσης φαίνεται ότι έχει εξασφαλίσει ή υπολογίζει τους ΠΟΤΑΜΙσιους.

Όπως είπε ο Τσίπρας, αν δεν πάρει τους 151 θα έχει πολιτικό και όχι συνταγματικό πρόβλημα και τότε εν ευθέτω θα πάει σε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

O Αλέξης Τσίπρας , παραμονή της άφιξης της γερμανίδας Καγκελαρίου στην Αθήνα και λίγο πριν συναντήσει τον Πάνο Καμμένο , λέει προς την πλευρά των Γερμανών και όλων των δυνάμεων κατοχής ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση χωρίς τον Καμμένο. Ομολογεί επίσης ότι η το παιδομάζωμα που γίνεται στη Βουλή, προκειμένου να περάσει η συμφωνία είναι ένα σκορποχώρι το οποίο έχει απαιτήσεις. Είναι ένα συνονθύλευμα βουλευτών, Συριζαίοι, Ανελιτες και Ποταμίσιοι που ο καθένας έχει τις απαιτήσεις του. Επομένως στέλνει και ενα μήνυμα προς το Βερολίνο, ότι μόνον εμένα έχεις για να σου περνάω ότι ζητήσεις.

Κάρφωσε μάλιστα τον Καμμένο λέγοντας ότι ελπίζω να μην διευκολύνει τα σχέδια του Μητσοτάκη! Δηλαδή ο Τσίπρας άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί αρχηγός των ΑΝΕΛ να έχει υπόγειες διαδρομές ή επαφές με την Νέα Δημοκρατία για δικούς του λόγους. Είπε δηλαδή προς τους γερμανούς, ‘’κοιτάξτε καλά και προς την Πειραιώς’’

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...