Πολιτική

Γ. Τράγκας: Η πραγματική απειλή για τον τόπο είναι ο Τσίπρας - Επικίνδυνος για την Εθνική Άμυνα, την Εθνική Κυριαρχία και τη Δημόσια Τάξη

Μετά τα χθεσινά το γεγονός ότι ο Τσίπρας αποτελεί απειλεί για τους ίδιους τους πολίτες είναι φανερό. Παιδιά και ενήλικες που διαδήλωναν ειρηνικά ήρθαν αντιμέτωποι με ληγμένα και παράνομα χημικά!

«Έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή χιλιάδων Ελλήνων - Θα κοπεί το χέρι όσων ψηφίσουν «ΝΑΙ» στην μεγάλη προδοσία των Πρεσπών »

Για τα βίαια επεισόδια που εξελίχτηκαν χτες στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο για την Μακεδονία, μίλησε σήμερα ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή Εν Αθήναις στα Παραπολιτικά 90,1 fm. κατηγορώντας τον κ. Τσίπρα το ότι επέτρεψε σε μία ειρηνική διαδήλωση να κινδυνεύσουν χιλιάδες πολίτες.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Είκοσι προβοκάτορες, όχι παραπάνω, αντιπρόσωποι του παρακράτους, έδωσαν την αφορμή να κάνει η αστυνομία εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων κατά εκατοντάδων χιλιάδων διαδηλωτών.

Προφανώς με εντολή του Μαξίμου οι αστυνομικές δυνάμεις έριξαν δεκάδες τόνους με χημικά, δημιουργώντας ατμόσφαιρα ασφυξίας για εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές όλων των ηλικιών που συγκεντρώθηκαν στην καρδιά της Αθήνας από όλη την Ελλάδα.

Ο πρωθυπουργός πρέπει να είναι πολύ άρρωστη προσωπικότητα για να επιτρέπει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, να κινδυνεύει η ζωή χιλιάδων πολιτών, με το χιλιομασημένο επιχείρημα ότι ακραία στοιχεία στράφηκαν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.Ο κύριος Τσίπρας αποδεικνύει ότι ήταν και είναι λίαν επικίνδυνος για την Εθνική Άμυνα, την Εθνική Κυριαρχία και τη Δημόσια Τάξη.

Προκειμένου να περάσει από τη βουλή την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών έθεσε χθες σε κίνδυνο τη ζωή χιλιάδων Ελλήνων που διαδήλωσαν στο Σύνταγμα εναντίον του μεγάλου εθνικού εγκλήματος.

Ο «άρρωστος» πρωθυπουργός έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή χιλιάδων πολιτών, όλων των ηλικιών, ακόμη και μικρών παιδιών που πνίγηκαν μέσα στα σύννεφα δακρυγόνων.

Να είστε βέβαιοι ότι ο ελληνικός λαός θα κυνηγήσει ανελέητα και θα τιμωρήσει και τον κο Τσίπρα και όλους τους προδότες που θα ψηφίσουν την αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονικό έθνος, τη Μακεδονική γλώσσα και τη μακεδονική ταυτότητα.

Ο ελληνικός λαός θα τιμωρήσει όλους τους προδότες και αυτό θα το καταλάβουν πολύ σύντομα. Θα κοπεί το χέρι όσων ψηφίσουν «ΝΑΙ» στη μεγάλη προδοσία των Πρεσπών.

Όλα όσα ακούμε τις τελευταίες εβδομάδες, όλα όσα λέγονται και καταγγέλλονται δείχνουν ότι έχουν πέσει εκατομμύρια, εκατομμυρίων προκειμένου να περάσει η συμφωνία από τη βουλή.

Ο ένας μετά τον άλλον, άπαντες οι πρωταγωνιστές της σάπιας συγκυβέρνησης αφήνουν υπονοούμενα για εκατομμύρια που δόθηκαν προκειμένου να εξαγοραστούν οι ψήφοι όσων θα πούνε «ΝΑΙ» στην προδοσία του Τσίπρα.

Για μια ακόμη φορά, ο Καμμένος συνέδεσε τις επιθυμίες του κου Σόρος με τις παρασκηνιακές κινήσεις του κου Κοτζιά. Ο πρώην υπουργός Άμυνας άφησε βαριά υπονοούμενα για τον κο Κοτζιά και τον ανύπαρκτο ουσιαστικά πολιτικό φορέα του, το ΠΡΑΤΤΩ.

Ο Κος Καμμένος άφησε σκιές μιλώντας για ΠΡΑΤΤΩ και ΕΙΣ- ΠΡΑΤΤΩ. Συνέδεσε απόλυτα τον κο Κοτζιά με λεφτά που έπεσαν προκειμένου οι εταιρίες του κου Σόρος να κερδίσουν τους διαγωνισμούς για τις βίζες και τα διαβατήρια στο υπουργείο Εξωτερικών.

Ο κος Καμμένος, όπως σωστά είχα προβλέψει, άρχισε πάλι να μιλάει για τα λεφτά που πήρε η κυβέρνηση προκειμένου να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία. Επίσης, ο πρώην υπουργός Άμυνας δεν χάνει ευκαιρία που να μην αφήσει υπονοούμενα για τους ΑΝΕΛΙΤΕΣ που αποσκίρτησαν από το κόμμα του και πήγαν στον Τσίπρα. Και δεν αμφιβάλει κανείς πλέον πολίτης, με όσα λέει ο κος Καμμένος, ότι τα πήραν άγρια οι βουλευτές του για να στηρίξουν τον Τσίπρα και να ψηφίσουν την προδοσία. Επί καθημερινής βάσεως, «στολίζει» πλέον τον κο Κουίκ και την κα Κουντουρά. Για τον κο Κουίκ που παρίστανε τον Μακεδονομάχο και τον σούπερ αντιμνημονιακό λέει πλέον ότι είναι διορισμένος πολιτικός. Αφήνει να εννοηθεί δηλαδή ότι έμεινε με τον Τσίπρα για την καρέκλα και για άγρια αρπαχτή.

Το ίδιο και για την κα Κουντουρά που φαίνεται να κάνει ταμείο λίγο πριν εγκαταλείψει την πολιτική. Για τον κο Παπαχριστόπουλο, απείλησε να τον διαγράψει από τους ΑΝΕΛ, αλλά έχω την εντύπωση, ότι ο κος Παπαχριστόπουλος το μόνο που θέλει είναι να ψηφίσει τις Πρέσπες και να αποχωρήσει από την πολιτική. Οι πάντες έχουν καταλάβει γιατί ο κος Παπαχριστόπουλος «καίγεται» να ψηφίσει τη συμφωνία.

Ουδέποτε στην ιστορία της Μεταπολίτευσης, υπήρξε τόσο έντονη δυσοσμία και τόσες δηλώσεις για λεφτά που έπεσαν στο τραπέζι, προκειμένου να υποχωρήσει η Πατρίδα σε ένα εθνικό θέμα. Δεν είναι μόνο ο Καμμένος που μιλάει για πολλά λεφτά, είναι οι δηλώσεις των Ποταμίσιων που απομακρύνονται από το Σταύρο Θεοδωράκη, όπως και οι επιβεβαιώσεις του κου Κοτζιά για τη σιωπή που έπεσε στο υπουργικό συμβούλιο όταν ακούστηκαν τα 50 εκατομμύρια του κου Σόρος.

Ο «άρρωστος» πρωθυπουργός θέλει να περάσει τη συμφωνία των Πρεσπών αυτή την εβδομάδα από το ελληνικό κοινοβούλιο, χωρίς να ενδιαφέρεται για τις αντιδράσεις ενός ολόκληρου λαού. Δεν λαμβάνει υπόψη του τη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών. Όσα έκανε και κάνει, γίνονται ερήμην του ελληνικού λαού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές