Σκοπιανό

Γ. Τράγκας: «Η Μέρκελ έρχεται για να προωθήσει την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών»

Για την αυριανή άφιξη της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ στην Ελλάδα και τους λόγους για τους οποίους την επισκέπτεται αναφέρθηκε ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή του «Εν Αθήναις» στα Παραπολιτικά FM 90.1 κάνοντας λόγο για αφετηρία ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων στην χώρα μας.

Επίσης προανήγγειλε ηρωική έξοδο του Καμμένου από την κυβέρνηση ο οποίος όπως είπε δεν θέλει να συνδέσει το όνομα του με τυχόν θερμό επεισόδιο με την Τουρκία.

Μεταξύ άλλων είπε:

Αύριο έρχεται η μεγάλη μου αγάπη στην Ελλάδα. Η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ θα βρίσκεται στην Αθήνα. Είναι αυτή που ξεζούμισε με το μνημόνιο και τις πρόθυμες μαριονέτες της στην Ελλάδα να το υλοποιήσουν. Είναι αυτή που είναι υπεύθυνη χιλιάδων αυτοκτονιών στην Ελλάδα. Είναι αυτή που ευθύνεται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Βέβαια βρίσκει και τα κάνει αυτά Σε μια Ελλάδα που όλοι μιλούν γερμανικά και υμνούν τους Γερμανούς.

Έρχεται για να στηρίξει τα σχέδια των Γερμανών. Διότι είναι γνωστό από πολύ παλιά ότι πάντα οι Γερμανοί δεν είχαν χωνέψει το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν πολέμησε στον Β” Παγκόσμιο Πόλεμο με τις δυνάμεις του άξονα αλλά στο πλευρό των Άγγλων και των Αμερικανών. Από τότε είχαν στο μυαλό τους τον διαμελισμό της Ελλάδας. Από τότε είχαν παραχωρήσει τον έλεγχο της Μακεδονίας μας στους συμμάχους τους τους Βούλγαρους. Και το σχέδιο αυτό είναι σε πλήρη εφαρμογή από την επιβολή του πρώτου μνημονίου στην Ελλάδα.

Η κυρία Μέρκελ έρχεται στην Ελλάδα για να επιβλέψει και να μειώσει τις όποιες αντιδράσεις που θα προκύψουν από την επικείμενη ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών. Βέβαια όλος ο πολιτικός κόσμος θα την υποδεχτεί με τυμπανοκρουσίες. Γιατί για κάποιους θεωρείται ότι έσωσε την Ελλάδα. Την έβγαλε από τα μνημόνια. Σαφώς και δεν είναι έτσι. Κανονικά όλοι οι Έλληνες πρέπει να βρίσκονται στους δρόμους. Να διαμαρτυρηθούν για την κυρία αυτή που ευθύνεται για την κατάντια της Ελλάδας. Για τις εκατοντάδες αυτοκτονίες. Για τα συνεχόμενα προγράμματα λιτότητας που τσάκισαν τους Έλληνες. Όμως κάποιοι θα την υποδεχτούν με ανοικτές αγκάλες και βαρύγδουπες δηλώσεις.

Η Καγκελάριος έρχεται να εποπτεύσει όλων των παρασκηνιακών ενεργειών προκειμένου να προωθηθούν τα σχέδια του Βερολίνου. Το πολιτικό προσωπικό των Αθηνών, όπως εκτιμώ θα κλείνει το γόνυ και θα φτάσει το πηγούνι στο πάτωμα σε όλα τα προστάγματα της κυρίας Μέρκελ.

Τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ. Μητσοτάκης, δεν αναμένεται να είναι επικριτικοί σε όσα κάνουν οι Γερμανοί στο προτεκτοράτο τους. Το ίδιο και ο κ. Παυλόπουλος. Ίσως βέβαια ακούσουμε πάλι κάποια …. κορώνα για τις πολεμικές αποζημιώσεις, απο τον κ. Παυλόπουλο. Από αυτόν τον μοιραίο πολιτικό που βρέθηκε στην θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας τα τελευταία χρόνια, της εθνικής ταπείνωσης….

Για την ακρίβεια η άφιξη της κυρίας Μέρκελ θα είναι αφετηρία για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Έρχεται για να βεβαιωθεί ότι όλα θα πάνε καλά και το ελεγχόμενο πλέον από τις Βρυξέλλες ελληνικό κοινοβούλιο θα κυρώσει την προδοτική για την χώρα συμφωνία των Πρεσπών. Έτσι κι αλλιώς όλες οι ευρωπαϊκές χώρες θέλουν αυτήν την συμφωνία. Η κυρία Μέρκελ, η δολοφόνος των Ελλήνων έρχεται με συγκεκριμένο σχέδιο. Και αυτό είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Έρχεται να κάμψει τις όποιες αντιδράσεις του προέδρου της ΝΔ και να μην τον αφήσει να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας στην Κυβέρνηση.

Πληροφορούμαι από καλή δυνατή πηγή ότι ο Πάνος Καμμένος φοβάται θερμό επεισόδιο με την Τουρκία στο Αιγαίο ή στην Κύπρο λίγο μετά την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών και δεν θέλει να συνδέσει το όνομα του με αυτό. Γι αυτό και θα αποχωρήσει με κραυγές και κατηγορίες για αποστασία βουλευτών.

Έχει καταλάβει πια ότι ο Τσίπρας κινείται σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια για τα εθνικά θέματα και δεν θέλει να συνδέσει το όνομα του με τυχόν παραχωρήσεις εθνικής κυριαρχίας.

Δεν μπορώ να κρύψω την πικρία μου για τη στάση πολλών συναδέλφων που η στάση τους ενισχύει την παθητικοποίηση των Ελλήνων σε όλα αυτά που συμβαίνουν.

Δυστυχώς αύριο θα κλείσουν οι δρόμοι αλλά όχι από διαδηλώσεις που θα έπρεπε να γίνουν μαζικά στην Αθήνα αλλά από χιλιάδες αστυνομικούς που θα επιβλέπουν την ασφαλή άφιξη της δολοφόνου πολλών γενεών Ελλήνων. Της αδίστακτης καγκελαρίου που ακόμα και τώρα που αποσύρεται από την προεδρία του κόμματος της έρχεται για να επιβλέψει και να διατάξει τους υπηκόους της στο γερμανικό προτεκτοράτο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές