Αθλητισμός

Γράφουν ιστορία στην Αυστραλία ο Τσιτσιπάς και η Σάκκαρη

Με μεγάλες ελληνικές επιτυχίες έχει ξεκινήσει το Australian Open. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκαν στους «32» του τουρνουά και τρελαίνουν τον κόσμο του τένις με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους. Ο Τσιτσιπάς κέρδισε στον δεύτερο γύρο τον Βίκτορ Τρόιτσκι από τη Σερβία με 3-1 σετ. Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 σετ της Άστρα Σάρμα από την Αυστραλία. Και οι δύο γνώρισαν την αποθέωση από τους Έλληνες φιλάθλους, που βρέθηκαν στο πλευρό τους στη Μελβούρνη.

«Οι φίλαθλοι σου δίνουν πολλή ενέργεια, σε ενθαρρύνουν, σε παρακινούν. Νιώθω σα να παίζω στην Αθήνα και αυτό είναι εκπληκτικό» δήλωσε ο Τσιτσιπάς, μετά την πρόκρισή του στον τρίτο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει το πρωί της Παρασκευής τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι από τη Γεωργία.

Το πρωί της Παρασκευής θα αγωνιστεί και η Σάκκαρη με την Άσλεϊ Μπάρτι από την Αυστραλία, η οποία κατέχει την 15η θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...