Πολιτική

Β.Λεβέντης: «Η οικογένεια μου δεν έχει αποστάτες και προδότες»

«Από το 1990 έχω πει να μην δοθεί ο όρος Μακεδονία και αυτό αναφέρεται και στην ιστοσελίδα του κόμματος», δήλωσε, μιλώντας στο «Πρώτο Πρόγραμμα» της ΕΡΤ ο Βασίλης Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφερόμενος στην συμφωνία των Πρεσπών και στις «μεταγραφές» βουλευτών από κόμμα σε κόμμα, είπε χαρακτηριστικά: «Μια Κυβέρνηση που πάει να δώσει την Μακεδονία ακόμη και χρυσάφι να της δίνουν, δεν πρέπει να πάει να ψηφίσει γιατί προδίδει την Μακεδονία».

Αναφορικά με τα σενάρια που κάνουν λόγο για την προσχώρηση του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Μάριου Γεωργιάδη στη ΝΔ, ο κ. Λεβέντης δήλωσε κατηγορηματικά:

«Η οικογένεια Λεβέντη αποστάτες και προδότες δεν έχει. Ένας γιος Λεβέντη ποτέ δεν θα πάει στην ΝΔ, όσοι έφυγαν από την Ένωση Κεντρώων η τύχη τους είναι δεδομένη. Δεν πρόκειται να επανεκλεγούν και ο κόσμος θα τους τιμωρήσει».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...