Βαλκάνια

«Βόμβα» από Ε.Ράμα: «Θα ανοίξουμε τα σύνορα με Κόσοβο, Σκόπια, Μαυροβούνιο & Ελλάδα» - Τι έχει συμφωνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για Αλβανία και ΕΕ;

Δηλώσεις «φωτιά» με αναφορά στην Ελλάδα πραγματοποίησε ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, εμπλέκοντας και την Ελλάδα σε ένα σχέδιο σίγουρης εισόδου της Αλβανίας στην ΕΕ.   

«Σύντομα, μέσα στην επόμενη άνοιξη, θα ανοίξουμε τα σύνορα μεταξύ Αλβανίας και Κοσσυφοπεδίου με ένα καθεστώς τεχνικών κριτηρίων της συμφωνίας του Σένγκεν. Θα έχουμε ανοικτά σύνορα, κάτι το οποίο στοχεύουμε με την πΓΔΜ, το Μαυροβούνιο και την Ελλάδα επίσης, σε ένα πολύ προσεχές μέλλον με την ένταξη μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση», φέρεται να  δηλώνει ο Ράμα σχεδόν σίγουρος για την στάση της νυν αλλά και της όποιας μελλοντικής ελληνικής κυβέρνησης από ένα κράτος/μαφία που αποτελεί κόλαφο για την πολιτισμένη Ευρώπη.

Ποιες διαπραγματεύσεις έχουν γίνει όμως μέχρι τώρα και ποια είναι η έκβαση αυτών με την Αλβανία, αλλά και ποιος ακριβώς προωθεί την εσπευσμένη ένταξη της χώρας αυτής στην ΕΕ;

Τι είδους ανταλλάγματα θα λάβει για παράδειγμα ο καταπιεσμένος ελληνισμός της Β.Ηπείρου από τον γνωστό πολιτικό/εγκληματία Ε. Ράμα (που φέρεται από τον τύπο να έδωσε εντολή για την δολοφονία του Κ.Κατσίφα), ενώ με ένα βρώμικο σχέδιο δήθεν τουριστικής ανάπτυξης εκδιώκει τους Έλληνες της περιοχής;

Γιατί η Ελλάδα να δεχθεί την είσοδο στην Ευρώπη ενός κράτους/μαφία στο έδαφος του οποίου διακινούνται τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών, όπλων, μαύρου χρήματος και πολλά άλλα;   

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα επέλεξε τα κοινωνικά δίκτυα για να συγχαρεί τους Αλβανούς σε όλο τον κόσμο για το 2019.

Κάνοντας μια μικρή παρουσίαση για το τι αναμένεται να γίνει το 2019, ο Ράμα ανέφερε επίσης ό,τι για κάθε μωρό που θα γεννηθεί μετά από τα μεσάνυχτα χθες, θα τεθεί σε ισχύ νέο πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης για κάθε νέο ζευγάρι, αλλά και για τις μητέρες και τους πατέρες που θα κάνουν τρία παιδιά και άνω, εφαρμόζοντας έτσι το τουρκικό σχέδιο του φίλου του Ερντογάν που αφορά την πληθυσμιακή αύξηση.

Το σχέδιο του Ράμα αφορά στο διπλασιασμό του αριθμού των Αλβανών πολιτών της χώρας του, μετά από μερικά χρόνια ώστε να καταστεί το σχέδιο της Μεγάλης Αλβανίας ακόμα πιο βιώσιμο και ισχυρό.

Ο Ράμα όμως, έστω και με δανεικά χρήματα, καλά πράττει για την χώρα του. Το θέμα όμως είναι τι κάνουν την ίδια στιγμή οι Έλληνες πολιτικοί, όταν σημερινή έρευνα τονίζει ότι το 2068 οι γηγενείς Έλληνες θα είναι μειονότητα στην χώρα μας.

Από την μία πλευρά θα έχουμε 81 εκατομμύρια Τούρκους και από την άλλη πλευρά άνω των 12 εκατομμυρίων Αλβανών από όλα τα Βαλκάνια, των οποίων ο αριθμός θα αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.

Έλληνες και Σλάβοι (Βούλγαροι, Σέρβοι και λοιποί) θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση χωρίς να πέσει ούτε μια ντουφεκιά σε μερικά χρόνια.

Για αυτό πρέπει να γίνει κάτι αντίστοιχο στην χώρα μας - το οποίο θα έπρεπε να έχει ήδη ξεκινήσει - και για τις υπόλοιπες χώρες των Βαλκανίων, οι οποίες οφείλουν να δραστηριοποιηθούν τώρα, διότι σε λίγο θα είναι πολύ αργά.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...