Εσωτερική Ασφάλεια

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ-καρέ ληστεία σε βενζινάδικο στον Πειραιά

Με λεία μεγαλύτερη των δέκα χιλιάδων ευρώ έφυγε σαν… κύριος ο ένοπλος δράστης ληστείας σε βενζινάδικο τα ξημερώματα στον Πειραιά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο ληστής άρπαξε τις εισπράξεις δύο ολόκληρων ημερών και φέρεται να κρύβεται πίσω από ληστεία που σημειώθηκε είκοσι λεπτά αργότερα με στόχο και πάλι πρατήριο υγρών καυσίμων στην Καλλιθέα.

Το ethnos.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας βίντεο με τις κινήσεις του ληστή, όπως αυτές καταγράφηκαν καρέ – καρέ από κάμερα ασφαλείας, στο βενζινάδικο στον Πειραιά. Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο δράστης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του λίγα λεπτά μετά τις 03:10 τα ξημερώματα κατευθύνεται προς το εσωτερικό του βενζινάδικου αφού πρώτα οπλίζει το πιστόλι του.

Μπαίνει μέσα και ακινητοποιεί τον υπάλληλο, τον οποίο μάλιστα τραβάει και τον σπρώχνει για να κατευθυνθεί στο ταμείο. Η ληστεία κράτησε μόλις ενάμιση λεπτό με τον δράστη να κατευθύνεται προς τη μοτοσικλέτα όπου τον ανέμενε συνεργός του και να τρέπονται σε φυγή.

Στις 03:40 τα ξημερώματα άγνωστος με καλυμμένα πρόσωπο εισέβαλε σε βενζινάδικο στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Καλλιθέα και με την απειλή όπλου αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό με τους αστυνομικούς να μην αποκλείουν πίσω από το περιστατικό να κρύβεται ο ίδιος δράστης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...