Κοινωνία

Αυτός είναι ο 23χρονος που προφυλακίστηκε για ασελγείς πράξεις σε βάρος 16χρονης

Προφυλακιστέος κρίθηκε με ομόφωνη απόφαση Εισαγγελέα και Ανακριτή, ένας 23χρονος από τον Πειραιά, οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 16χρονης την οποία γνώρισε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών.
Ο 23χρονος Πειραιώτης γνώρισε την ανήλικη μαθήτρια μέσω τις συγκεκριμένης διαδικτυακής εφαρμογής, η οποία είναι κατάλληλη για γνωριμίες ζευγαριών. Από εκεί και ενώ απέκτησε την εμπιστοσύνη της, την έπεισε να έχουν συνομιλίες γύρω από το σεξ.

Στην συνέχεια ο 23χρονος έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο του. Άρχισε να τρομοκρατεί την ανήλικη ότι θα διαδώσει σε γείτονες και συγγενείς της τις συνομιλίες αλλά και ψεύδη σχετικά με την σεξουαλική – ερωτική ζωή τις κοπέλας, στην περίπτωση που ίδια δεν δεχθεί να βρεθούν από κοντά.

Η 16χρονη τρομοκρατημένη υπέκυψε στης απειλές και τα ψεύδη του 23χρονου, με αποτέλεσμα να βρεθούν τελικά σε μια πλατεία του Πειραιά, αρχές Ιανουαρίου, όπου ο συγκεκριμένος άνθρωπος ασκώντας βια στο τρομοκρατημένο παιδί, το εξανάγκασε να προβεί σε συγκεκριμένες ασελγής πράξεις, ευτυχώς χωρίς να επιχείρηση να την βιάσει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...