Κοινωνία

Αυτά είναι τα δέκα καθημερινά οικιακά είδη που μπορούν να σας σώσουν τη ζωή σε περίπτωση κινδύνου ή καταστροφής! (βίντεο)


Όλοι ξέρουμε ότι καθημερινά συμβαίνουν πράγματα μηδαμινής σημασίας που μπορούν όμως να μας αλλάξουν τη ζωή μια για πάντα. Μια απροσεξία, μια βεβιασμένη κίνηση, μια αργή σκέψη, μια λανθασμένη εκτίμηση, η παρουσία σε λάθος τόπο τη λάθη στιγμή.

Μην απελπίζεστε! Έχουμε λύση για όλα και μάλιστα με τα πιο απλά και καθημερινά αντικείμενα. Το richest.com έφτιαξε μια απίθανη λίστα!

10. Κηρομπογιές: Αν μείνουμε στο σκοτάδι και δεν έχουμε κινητό ή κερί, ανάβουμε μια κηρομπογιά χωρίς να απομακρύνουμε το περιτύλιγμα και σωθήκαμε!

9. Χρήματα: Πάντα να αποθηκεύετε χρήματα για ώρα ανάγκης.

8. Σφυρί: Απαραίτητο εξάρτημα στο αμάξι σας σε πρίπτωση που πέσετε σε ποτάμι ή βρεθείτε εν μέσω πλημμύρας. Το τζάμι σπάει πιο εύκολα από ό,τι ανοίγει,.

7. Αλουμίνιο: Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσουν, έστω και για λίγο, μπαταρίες που φαίνεται πως έχει τελειώσει η ενέργειά τους.

6. Φρέσκο νερό: Το νερό που βρίσκεται στα δέντρα και το γρασίδι είναι πιο καθαρό από αυτό των ποταμιών!

5. Φύλλα από γιούκα ή φοίνικα: Είναι τόσο δυνατά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως σκοινί!

4. Κλειδιά: Το πιo απλό όπλο για να προστατευτείς.

3. Εξαρτήματα κουζίνας: Να έχετε πάντα παλιά ρούχα ή μεγάλα καπάκια για να σβήνετε τις φωτιές που μπορεί να προκληθούν από λάδι και να μην πετάτε νερό που την κάνει πιο επικίνδυνη.

2. Φίλτρο νερού: Απομακρύνει αποτελεσματικά τις βρωμιές και τους μικροοργανισμούς από το πιο πολύτιμο αγαθό της φύσης. Μπορεί να το φτιάξετε ακόμα και με ένα πανάκι ή ένα ρούχο!

1. Χειρισμός Heimlich: Ο πιο αποτελεσμαιτκός τρόπος να σωθείτε σε περίπτωση που κάτι κάτσει στο λαιμό σας.
https://www.youtube.com/embed/E_ybEwHTYXQ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης