Καιρός

Αρναούτογλου: Προσοχή – Έρχονται βροχές και καταιγίδες (βίντεο)


Αναλυτικά η πρόγνωση για αύριο

Διαβάστε πώς θα είναι ο καιρός αύριο, Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, αλλά και τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ιδιαίτερα άστατος θα είναι ο καιρός αύριο, Σάββατο 19/01/2019, στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, όπου θα σημειωθούν κυρίως βροχές, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ. Σποραδικές καταιγίδες σταθα σημειωθούν  δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και νότια. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις στα πελάγη έως 6 μποφόρ.

Πρόγνωση καιρού για την Αθήνα

Καιρός: αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν. Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Θα σημειωθούν νεφώσεις. και θα υπάρχει τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 02 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Ο Σάκης Αρναούτογλου, όμως, προτείνει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τις επόμενες μέρες, και μέχρι το τέλος Ιανουαρίου. Μεταξύ άλλων, στην προσωπική του σελίδα σε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει: “Σε τροχιά πολλών και κατά διαστήματα έντονων βροχοπτώσεων θα εισέλθει η χώρα μας σταδιακά έως και τα τέλη του Γενάρη!”
Δείτε την ανάρτηση που έκανε.

https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/posts/2204165123156227&width=500

Δείτε την πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ