Καιρός

Αρναούτογλου: Αγριεύει ο καιρός μέσα στις επόμενες ώρες - Νέο κύμα κακοκαιρίας

Πάνω που ηρέμησαν λίγο τα πράγματα έρχεται νέα κακοκαιρία να ταράξει τις μέρες και τις νύχτες.

Η κακοκαιρία δεν λέει να... φύγει. Ο καιρός θα είναι άστατος και τις επόμενες ώρες, και ο Σάκης Αρναούτογλου προβλέπει έντονες βροχοπτώσεις σε πολλές περιοχές της χώρας.

Άστατος και τις επόμενες ώρες και μέρες ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας, με βροχές, καταιγίδες και πολλά μποφόρ στα πελάγη και στις παραθαλάσσιες περιοχές. Ο παγετός και το κρύο σε πολλές περιοχές θα μας θυμήσει τις… προηγούμενες μέρες. Ο Σάκης Αρναούτογλου, σε ανάρτησή του στα social media, επισημαίνει ότι τις επόμενες ώρες χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Όπως χψαρακτηριστικά αναφέρει:

“ΠΡΟΣΟΧΗ, την Παρασκευή και το Σάββατο στις κατά τόπους έντονες βροχές που αναμένεται να εκδηλωθούν σε αρκετές περιοχές της Πελοποννησου, της βόρειας και ανατολικής Στερεάς, των Κυκλάδων και των νησιών του ανατολικού Αιγαίου. Στην Πελοπόννησο και τη Στερεα οι βροχοπτώσεις που θα σημειώνονται τουλάχιστον μέχρι και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου ακόμα και σε σχετικά μεγάλα υψόμετρα δεν αποκλείεται να έχουν ως αποτέλεσμα το απότομο λιώσιμο του χιονιού και στη συνέχεια στην απότομη αύξηση της στάθμης χειμάρρων και ποταμών!”.

Ο καιρός σήμερα στην Αθήνα
Καιρός: νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα Σημειωθούν τοπικές βροχές. Τη νύχτα είναι πιθανόν να εκδηλωθούν Μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα νότια. Ανεμοι: νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε Ανατολικών διευθύνσεων με την ιδία ένταση. Θερμοκρασια: από 07 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές και τις Βραδινές ώρες. Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το βράδυ τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασια: από 01 έως 06 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός αύριο Σάββατο
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και ευρέως στα θαλάσσια – Παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα Ορεινά – ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας (κατά τόπους πυκνές στα Κεντρικά και νότια), της Ευβοίας και από το βράδυ στα ορεινά της Κρήτης. Ανεμοι: στα νότια από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, στα Υπόλοιπα από βόρειες με την ιδία ένταση και στα πελάγη τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασια: σε μικρή πτώση. Παγετός, κατά τόπους ισχυρός, στα Κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...