Κοινωνία

Αποκάλυψη σοκ για την άτυχη Αντζελίνα: «Είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας » (βίντεο)

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που ζούσε η Αντζελίνα προέβη ο δικηγόρος της

Πολύ δύσκολα φαίνεται πως περνούσε το άτυχο κορίτσι, που τελικά βρήκε το θάνατο από τα χέρια του ίδιου του του πατέρα. Ενός πατέρα, που ομολόγησε ότι την σκότωσε, επειδή δεν ενέκρινε τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της μητέρας της άτυχης Ατζελίνας, η κοπέλα είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να βάλει τέλος στη ζωή της, λόγω της πατρικής καταπίεσης!

Συγκεκριμένα, η Γιάννα Παναγοπούλου είπε στο newsIT.gr:

“Η άτυχη Αντζελίνα είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της, λόγω της καταπίεσης που δεχόταν από τον πατέρα της. Μάλιστα, εξαιτίας αυτού του γεγονότος, είχε απευθυνθεί στη κοινωνική υπηρεσία, είχε δει κοινωνική λειτουργό και εμείς έχουμε ζητήσει, ως πολιτική αγωγή, η σχετική έκθεση της κοινωνικής λειτουργού να συσχετιστεί με την ποινική δικογραφία, προκειμένου να ριχτεί άπλετο φως στον χρόνο τον προγενέστερο της εγκληματικής συμπεριφοράς του πατέρα, εις βάρος της”.

Είχε ζητήσει προστασία από τον ίδιο της τον πατέρα

Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος:  “Γνωρίζω ότι το κορίτσι, έπειτα από αυτό το γεγονός, απευθύνθηκε στις αρχές, ζήτησε εισαγγελική παραγγελία και ζήτησε την προστασία των αρχών, προκειμένου να προστατευτεί από τον πάτερα της. Υπάρχει σχετικό έγγραφο στη δικογραφία.

Επιπρόσθετα, περιμένουμε και τα εργαστηριακά αποτελέσματα τις επόμενες ημέρες, αφού έχει ληφθεί βιολογικό υλικό, προκειμένου να διακριβωθεί αν τελέστηκε και κάποιο άλλο ποινικό αδίκημα εις βάρος της άτυχης κοπέλας”.

Διαψεύδει το υπουργείο Δικαιοσύνης τον ξυλοδαρμό του παιδοκτόνου στις φυλακές Κορυδαλλού

Δεν ξυλοκοπήθηκε από συγκρατούμενους του στις φυλακές Κορυδαλλού ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας όπως κατήγγειλε ο δικηγόρος του. Αυτό τονίζουν πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Παράλληλα, οι ίδιες πηγές προσθέτουν πως ο κρατούμενος από τη στιγμή που μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, βρισκόταν σε ειδικό χώρο προστασίας.

Χθες γύρω στις έξι το απόγευμα έπαθε κρίση πανικού και φέρεται να αυτοτραυματίστηκε. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (αρχικά των φυλακών και στη συνέχεια στη Νίκαια) προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Όπως κατά πληροφορίες διαπιστώθηκε έφερε επιπόλαιες εκδορές από τον αυτοτραυματισμό του. Ο κρατούμενος φέρεται να πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό και αναμένεται η εξέταση του από ψυχίατρο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης