Αθλητισμός

Αποκάλυψη: Αυτή είναι η μεταγραφή-έκπληξη του Ολυμπιακού - Τρελό σενάριο για πρώην «πράσινο»!

Είναι αξίωμα στις μεταγραφικές περιόδους. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, ειδικά όταν μιλάμε για τον Ολυμπιακό. Ο φορ (Σολδάνο) ήρθε, από την ελληνική αγορά κίνηση έγινε (Μασούρας), ο εξτρέμ έχει… λοκαριστεί (Ζιλ Ντίας). Αυτά ήταν τα ζητούμενα των «ερυθρόλευκων» πριν τις γιορτές. Εκτοτε όμως, προέκυψαν και άλλα.

Το πρώτο, κάτω από την εστία με τη διαφωνία για ανανέωση συμβολαίου του Γιαννιώτη και την κινητικότητα για την αντικατάσταση του. Εκεί, εξακολουθεί να «παίζει» δυνατά ο 34χρονος Ελβετός, Ελντιν Γιακούποβιτς, παραμένει στο κάδρο ο Λοντίγκιν, ενώ ακόμη και τώρα, οι πιο… συνετές φωνές στον Πειραιά εκτιμούν πως η δαπάνη για τη συγκεκριμένη θέση δεν θα είναι τόσο υψηλή (όσο απαιτούν τουλάχιστον οι δυο προαναφερθέντες).

Ελα όμως που από χθες προστέθηκε στο κάδρο και μια ακόμη κίνηση. Δεν προσδιορίζεται από το ρεπορτάζ, αλλά από τα… συμφραζόμενα, προφανώς και εκτιμάται πως μιλάμε για κεντρικό αμυντικό. Από την Αγγλία λοιπόν υπάρχουν δημοσιεύματα που… ποτίζουν το ορθάνοιχτο κανάλι των «πάρε-δώσε» με τη Νότιγχαμ Φόρεστ με τον Ρόντερικ Μιράντα. Εκτός (βασικών τουλάχιστον) πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς ο Πορτογάλος, φέρεται να ενδιαφέρει τη Νότιγχαμ Φόρεστ, επιστρέφοντας στην Τσάμπιονσιπ (από εκεί αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, από τη Γουλβς), αναφέρει το sportdog

Ξεπερνώντας το… οξύμωρο (πως δηλαδή εμφανίζεται ο νέος τεχνικός του αγγλικού συλλόγου, Μάρτιν Ο’ Νιλ να θέλει να στηριχτεί σε γηγενείς ποδοσφαιριστές και με εμπειρία στο κακοτράχαλο πρωτάθλημα, εξ ου και το δικό του «ok» για τον τερματισμό του δανεισμού του Ζιλ Ντίας και την ίδια στιγμή να συναινεί στην προσθήκη του Μιράντα…), αυτό που δημιουργείται αν ευσταθεί μια τέτοια κίνηση είναι κενό στους στόπερ του Ολυμπιακού.

Κενό που δεν πρόκειται φυσικά να καλυφθεί με τον Νικολάου, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό, οπότε μια μεταγραφή φαίνεται στον ορίζοντα. Σημερινά δημοσιεύματα συντηρούν την εν λόγω προοπτική επαναφέροντας στο προσκήνιο τον… Ροντρίγκο Μολέντο, οι απαιτήσεις όμως της ομάδας του καταγράφονται στα 4 εκατ. ευρώ, ποσό απαγορευτικό για οποιαδήποτε σκέψη εκ μέρους των «ερυθρόλευκων» (οι οποίοι πάντως… λατρεύουν τον Βραζιλιάνο).

Σε κάθε περίπτωση πάντως, εφόσον η μεταγραφική έκπληξη είναι ορατή, οφείλουμε να την καταγράψουμε, αφού φυσικά πρώτιστα ολοκληρωθούν οι κινήσεις που έχουν οριοθετηθεί ψηλότερα (τερματοφύλακας, εξτρέμ) στη λίστα του Ολυμπιακού. Και βάσει των πρώτων δεδομένων, αυτή δεν αποκλείεται να είναι ένας στόπερ, αφού ούτε ο -φευγάτος όπως παρουσιάζεται- Μιράντα ούτε και ο Μεριά έχουν μέχρι στιγμής δικαιολογήσει έστω και ρόλο αναπληρωματικού στους «ερυθρόλευκους».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ