Κοινωνία

Απίστευτο: Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο σε καρότσα αγροτικού γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι με έναν άνδρα που έπεσε λιπόθυμος σε κεντρικό σημείο στις Μοίρες Ηρακλείου. Οι άνθρωποι που βρίσκονταν κοντά του έσπευσαν να τον βοηθήσουν και κάλεσαν αμέσως το Κέντρο Υγείας Μοιρών, για να στείλει ασθενοφόρο στο σημείο.

Ενημερώθηκαν όμως ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο, ούτε κάποιο άλλο μέσο για να μεταφερθεί. Ευτυχώς, κάποιος γιατρός που βρίσκονταν εκεί κοντά ειδοποιήθηκε και κατέφθασε για να του δώσει τις πρώτες βοήθειες και ο άνδρας μεταφέρθηκε ως το Κέντρο Υγείας στην καρότσα ενός αγροτικού οχήματος όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα αίτια της λιποθυμίας του.

Το protothema.gr επικοινώνησε με το Κέντρο Υγείας Μοιρών και οι εργαζόμενοι επιβεβαίωσαν το περιστατικό δηλώνοντας πως «ήρθε με το αγροτικό καθώς εκείνη την ώρα και τα δυο ασθενοφόρα εξυπηρετούσαν άλλα περιστατικά και δεν ήταν διαθέσιμα».

Πηγή φωτογραφίας: apopsilive.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...