Κόσμος

Ανατριχιαστικό βίντεο: Δύο έφηβοι παίζουν με τα όπλα τους προτού ο ένας σκοτώσει κατά λάθος τον άλλο!

Ο 15χρονος Devin Hodges σκότωσε κατά λάθος τον φίλο του και έπειτα αυτοκτόνησε
Ένα ανατριχιαστικό βίντεο από την πλατφόρμα Snapchat που έχει διαρρεύσει στα social media δείχνει δύο Αμερικανους έφηβους να παίζουν με τα όπλα τους και να τα επιδεικνύουν στους φίλους τους, λίγες στιγμές προτού ο ένας από αυτούς σκοτώσει κατά λάθος τον φίλο του και αυτοκτονήσει.

Ο 15χρονος Devin Hodges βρισκόταν με άλλα τρία αγόρια σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Λόρενσβιλ της Τζόρτζια, όταν το πιστόλι του εκπυρσοκρότησε κατά λάθος, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 17χρονο Chad Carless.

Οι δυο φίλοι και συμμαθητές εμφανίζονται στο βίντεο, το οποίο είχε τραβηχτεί λίγα λεπτά νωρίτερα, να γελούν και να διασκεδάζουν στον ίδιο χώρο, στρέφοντας τα όπλα τους στην κάμερα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μεχρι στιγμής, αμέσως μετά από την εκπυρσοκρότηση του όπλου ο Hodges και τα άλλα τρία αγόρια κάλεσαν ασθενοφόρο.

Φτάνοντας στο κτίριο, οι τραυματιοφορείς συνειδητοποίησαν ότι ήταν πολυ αργά και ο έφηβος ήταν νεκρός. Την ώρα που κατέφθαναν οι πρώτοι αστυνομικοί, ο 15χρονος έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Η έρευνα των τοπικών Αρχών εστιάζει πλέον στο να ανακαλύψει από πού είχαν προμηθευτεί τα όπλα τα δύο αγόρια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...