Αρχείο

Ανάστατη πτήση από Σιγκαπούρη σε Λονδίνο εξαιτίας ενός... λαθρεπιβάτη - Δείτε το βίντεο

Ο λαθρεπιβάτης που προκάλεσε πανικό σε πλήρωμα και ταξιδιώτες...

Μια χαριτωμένη μάινα έσπειρε τον πανικό σε πτήση από τη Σιγκαπούρη στο Λονδίνο, όταν εμφανίστηκε ξαφνικά στην καμπίνα της business class κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού 12 ωρών, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία Singapore Airlines.

Βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει ένα πτηνό να στέκεται αγέρωχο στην άκρη του προσκεφαλιού ενός καθίσματος, δύο ώρες πριν το αεροσκάφος προσγειωθεί στη βρετανική πρωτεύουσα.

Μια πρώτη απόπειρα από μέλος του πληρώματος να πιάσει το πουλί απέτυχε, ενώ ώθησε ορισμένους επιβάτες να μετάσχουν στην επιχείρηση...

«Τελικά το πουλί πιάστηκε από μέλη του πληρώματος με τη βοήθεια ορισμένων επιβατών και μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Λονδίνο παραδόθηκε στις αερολιμενικές Αρχές για να μπει σε καραντίνα», ανακοίνωσε η εταιρία, χωρίς να αναφέρει πώς η μάινα μπήκε στην πτήση SQ322 στις 7 Ιανουαρίου.

Το πτηνό που έχει χρώμα σκούρο καφέ και το είδος του διαβιεί στη νοτιοανατολική Ασία, δεν είχε καταγραφεί στην πτήση, ούτε φορούσε κάρτα με στοιχεία ταυτότητας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Singapore Airlines, μια θέση στην πτήση από Σιγκαπούρη για Λονδίνο κοστίζει γύρω στα 4.400 δολάρια.

Δείτε το βίντεο!

https://www.facebook.com/salilkumarindia/videos/10156697125731211/

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...