Πολιτική

Αμυράς: Έχω την αίσθηση ότι οι απόψεις στο Ποτάμι για τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι δύο

Την αίσθηση ότι οι απόψεις στο Ποτάμι για τη Συμφωνία των Πρεσπών θα είναι δύο καθώς «τρεις βουλευτές θα ψηφίσουν ναι και δύο όχι» εξέφρασε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Γιώργος Αμυράς.

«Ο Θεοδωράκης και ο Μαυρωτάς σίγουρα θα ψηφίσουν "ναι" και ο Λυκούδης έχω την αίσθηση ότι θα πάει προς το "ναι"» πρόσθεσε.

Μιλώντας για τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβολίου του Ποταμιού την Πέμπτη ο κ. Αμυράς είπε ότι «η συζήτηση η χθεσινή ήταν βάλσαμο γιατί τα είπαμε όλα και βρήκαμε ισορροπία. Το Ποτάμι δοκιμάζεται και ελπίζω να τα καταφέρει μετά και από αυτή τη διαδικασία. Αυτό που μας ενώνει είναι ότι θέλουμε να φύγει αυτή η κυβέρνηση».

Σχολιάζοντας τη ρηματική διακοίνωση είπε ότι «μου ενίσχυσε την άποψη μου για τη Συμφωνία των Πρεσπών γιατί γίνεται δύο φορές λόγος για "μακεδονικό" λαό. Πώς θα λέγεται η χώρα αυτή στο internet; Βάσει της συμφωνίας, άρθρο 1 παράγραφος 3, η γειτονική χώρα θα λέγεται MKD ή MD. Μόνο στις πινακίδες των αυτοκινήτων θα αναγράφεται Βόρεια Μακεδονία».

Όσο για τις εκλογές εκτίμησε ότι «θα γίνουν τον Οκτώβριο γιατί έχει 1-2 μήνες πολιτικής σταθερότητας η κυβέρνηση μετά την ψήφο εμπιστοσύνης».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...