Σκοπιανό

Έτσι στήθηκαν τα επεισόδια στο Συλλαλητήριο - Κουκουλοφόροι & κράτος σε αγαστή συνεργασία - Έριξαν ληγμένα χημικά σε πατριώτες!

Το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στο Σύνταγμα ενάντια στην Συμφωνία των Πρεσπών καταπνίγηκε βιαίως από τα χημικά της Αστυνομίας η οποία βρήκε την καλύτερη αφορμή στο πρόσωπο ορισμένων κουκουλοφόρων.

Ολα ξεκίνησαν όταν στις 14:30 μικρή ομάδα κουκουλοφόρων προσπάθησε να κάνει ντου στο προαύλιο της Βουλής και επιτέθηκε με λοστάρια κατά των ΜΑΤ, τα οποία προχώρησαν σε ρίψη δακρυγόνων μέσα στο πλήθος. Με αφορμή την επίθεση από μία μικρή μερίδα περίπου 20-30 διαδηλωτών, η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων, προκαλώντας τη διάσπαση της μεγάλης συγκέντρωσης ακριβώς μπροστά στη Βουλή.

Για αρκετά λεπτά υπήρξαν συγκρούσεις, ενώ οι διαδηλωτές πέταξαν κόκκινες και άσπρες μπογιές στους αστυνομικούς. Ακολούθησαν νέες συγκρούσεις, με την αστυνομία να κάνει εκτεταμένη χρήση χημικών, διαλύοντας τον λαό που είχε κατακλύσει τον Άγνωστο Στρατιώτη, ακριβώς έξω από τη Βουλή επί της λεωφόρου Αμαλίας.

Νεαροί που δεν είχαν καμιά σχέση με τη διαδήλωση, με κράνη, μάσκες για χημικά (λες και ήξεραν), με κουκούλες στα πρόσωπα, κινήθηκαν προς τις αστυνομικές δυνάμεις. Τυχαίο, αλλά λίγη ώρα πριν στα Προπύλαια υπήρχε αντισυγκέντρωση από ομάδα αντιεξουσιαστών.

Οι νεαροί βγήκαν από τον κόσμο και προσπάθησαν να ανέβουν στα σκαλιά που οδηγούν στο περιστύλιο της Βουλής.

Δεν υπήρχε περίπτωση η Αστυνομία τους αφήσει (αν και κάποια άλλη φορά, είχε αφήσει άλλους να φτάσουν ακόμη και μέχρι την είσοδο στο Κοινοβούλιο. Όμως εκείνοι ήταν… αριστερών προδιαγραφών διαδηλωτές, σαν κι αυτούς που ο Νίκος Βούτσης ήθελε να μεταφέρει με ταξί).

Ετσι ξεκίνησαν τα επεισόδια, έτσι τα ΜΑΤ επιστράτευσαν δεκάδες χημικά τα οποία έριξαν όχι στους κουκουλοφόρους αλλά σε εκατοντάδες συγκεντρωμένους στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Η προβοκάτσια προφανής μιας και μέσα σε λίγα λεπτά η συγκέντρωση διαλύθηκε. Δεκάδες παιδιά και γυναίκες δέχονταν τις πρώτες βοήθειες καθώς δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν. Οργισμένοι πολίτες που ήρθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας φώναζαν για την μεγάλη αδικία, να μην μπορούν να διαδηλώσουν γι’ αυτό που πιστεύουν. Από τα μεγάφωνα προέτρεπαν τον κόσμο να φύγει, να απομακρυνθούν τα παιδιά ενώ η Αστυνομία έπαιζε το δικό της παιχνίδι.

ΕΡΙΞΑΝ ΛΗΓΜΕΝΑ ΧΗΜΙΚΑ

Ληγμένα από το 2017 φαίνεται πως ήταν τα χημικά που έριξαν στο Σύνταγμα για να διαλύσουν το Συλλαλητήριο για την Μακεδονία οι αστυνομικές δυνάμεις.

Όπως καταγγέλλουν πολίτες που μετείχαν στο συλλαλητήριο δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα, είναι εμφανές πως η ημερομηνία λήξης των χημικών έχει προ πολλού παρέλθει. Χαρακτηριστικά φαίνεται να έχουν λήξει από τον Ιανουάριο του 2017.

Επίσης φαίνεται πως τα χημικά είναι εισαγόμενα από την Βραζιλία.

 

ligmena-dyo
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...