Αρχείο

Έξαλλοι οι ακτιβιστές ανδρικών δικαιωμάτων με διαφημιστικό της Gillette κατά της «τοξικής αρρενωπότητας» (βίντεο)

Προτρέπουν σε μποϋκοτάζ εναντίον της εταιρείας

Η εταιρεία P&G αποφάσισε να συντονιστεί με τον πνεύμα των καιρών και να υποστηρίξει το κίνημα #MeToo κατά της «τοξικής αρρενωπότητας», ωστόσο αυτή η απόφασή της μπορεί να μην της βγει σε καλό...

Σε μποϋκοτάζ προτρέπουν τους εκατομμύρια καταναλωτές των προϊόντων της Gillette ακτιβιστές ανδρικών δικαιωμάτων, οι οποίοι έχουν εξοργιστεί από το τελευταίο διαφημιστικό της εταιρείας που εστιάζει στην καταπολέμηση της «τοξικής αρρενωπότητας».

Το διαφημιστικό κλιπ, με τίτλο «We believe» είναι «προσβλητικό» για τους άνδρες και τους «ευνουχίζει», διατείνονται οι ομάδες ακτιβιστών που έχουν αυξηθεί θεαματικά τους τελευταίους μήνες, αντιδρώντας στην εξάπλωση του κινήματος #MeToo.

Η απόφαση της P&G (κατασκευάστριας εταιρείας των προϊόντων Gillette) να συντονιστεί με τον πνεύμα των καιρών στηρίζοντας το κίνημα #MeToo, είναι αρκετά σημαντική, δεδομένου ότι τα συγκεκριμένα είδη απευθύνονται κυρίως σε άνδρες.

https://youtu.be/koPmuEyP3a0

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...