Κόσμος

Έκκληση της Βασίλισσας Ελισάβετ για το Brexit: Να ενωθούμε και να βρούμε λύση

Η Βασίλισσα Ελισάβετ απηύθυνε έκκληση στη Βρετανία να αναζητήσει κοινό έδαφος και να αντιληφθεί την «μεγάλη εικόνα», μια κωδικοποιημένη έκκληση προς τον πολιτικό κόσμο να επιλύσει την κρίση του Brexit που έχει σοκάρει τους επενδυτές και τους συμμάχους, μεταδίδει το Reuters.

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την 29η Μαρτίου, την ημερομηνία που έχει οριστεί για το Brexit, το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται στην βαθύτερη πολιτική κρίση των τελευταίων 50 ετών, καθώς προσπαθεί να βρει πώς και αν τελικά θα αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Καθώς κοιτάζουμε για νέες απαντήσεις στη σύγχρονη εποχή, προσωπικά προτιμώ τις δοκιμασμένες συνταγές, όπως το να μιλάμε καλά ο ένας για τον άλλον και να σεβόμαστε τις διαφορετικές απόψεις, να ενωθούμε για να αναζητήσουμε το κοινό έδαφος και ποτέ να μην χάνουμε την μεγαλύτερη εικόνα», δήλωσε η βασίλισσα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...