Χρυσοβελώνη: Ούτε για «χρόνια πολλά» δεν μου βγήκε στο τηλέφωνο ο Καμμένος

Δημοσίευση: 8 Ιανουαρίου 2019, 2:19 μμ

Ούτε στο τηλέφωνο δεν βγαίνει ο Πάνος Καμμένος σε όσα στελέχη των ΑΝΕΛ έχουν διαφωνήσει και δεν προτίθενται να τον ακολουθήσουν στο διαζύγιό του με τον Αλέξη Τσίπρα.


Οπως αποκάλυψε μιλώντας στο ραδιοσταθμό Θέμα 104,6 η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, αν και προσπάθησε να μιλήσει με τον Πάνο Καμμένο για τις ευχές την περίοδο των Χριστουγέννων, «αυτό δεν στάθηκε εφικτό».

Προσθέτοντας σχεδόν ειρωνικά ότι δεν στάθηκε εφικτό ίσως λόγω του φορτωμένου προγράμματος του προέδρου των ΑΝΕΛ, αν και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ταξίδι του προέδρου των ΑΝΕΛ στο Ντουμπάϊ, όπου ήταν καλεσμένος σε βασιλικό γάμο… Η υφυπουργός Εσωτερικών πρόσθεσε ακόμα ότι ενημερώθηκε αρκετά καθυστερημένα για τη συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ την Τετάρτη και ότι δεν θα παραστεί, αφενός γιατί δεν είναι βουλευτής και αφετέρου γιατί είχε ήδη πριν από τις γιορτές ανειλημμένο πρόγραμμα επισκέψεων και θα είναι στην Πάτρα.

Τα μούτρα του Καμμένου στην Μαρίνα Χρυσοβελώνη δεν είναι τυχαία. Ηδη από χθές η κυρία Χρυσοβελώνη προσμετράται στους αντάρτες των Ανεξάρτητων Ελλήνων αφού διαφώνησε με την γραμμή Καμμένου για αποχώρηση από την Κυβέρνηση λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών. Σημειώνοντας οτι οι βουλευτές και οι υπουργοί δεν είναι αντικείμενα και βαλίτσες να αποσύρονται.

Αναφερόμενη στις χθεσινές της δηλώσει η υφυπουργός Εσωτερικών είπε στην ραδιοφωνική της συνέντευξη, ότι «αυτό που είπα εγώ ήταν ότι καταρχήν αυτή η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει το έργο της και αυτό πρέπει να γίνει γιατί είμαστε στο πιο εποικοδομητικό κομμάτι του έργου της κυβέρνησης» κάνοντας μάλιστα λόγο για «περιττό θόρυβο που διαταράσσει τις ομαλότητες στην κοινωνία.


Η κυρία Χρυσοβελώνη διαφωνεί με τον Πάνο Καμμένο και όσον αφορά την αποχώρηση και όσον αφορά την ουσία της Συμφωνίας των Πρεσπών. Οπως είπε «θα πρέπει να αφήσουμε να εξελιχθούν οι κρίσιμες διαδικασίες στη γείτονα και εφόσον το κείμενο έρθει στην Ελλάδα να μελετήσουμε προσεκτικά τα κείμενα και ο καθένας με ψυχραιμία να λάβει τις αποφάσεις του με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών. Εγώ αυτό θα πράξω» είπε.