Τον ξεφτίλισε! – Επικό τρολάρισμα του hedge fund manager Kyle Bass στον Τσίπρα

Δημοσίευση: 18 Ιανουαρίου 2019, 2:27 μμ | Ανανέωση: Ιανουάριος 18, 2019 στις 2:31 μμ

Επικό τρολάρισμα στην ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε η κυβέρνηση πριν από δύο ημέρες από ανθρώπους των αγορών. Σκληρή απάντηση μέσω Twitter δίνει στον Έλληνα πρωθυπουργό ο Kyle Bass, ιδρυτής και Chief Investment Officer της Hayman Capital Management.

Ο Kyle Bass είναι ο hedge fund manager που προέβλεψε και στοιχημάτισε με επιτυχία στο σκάσιμο της φούσκας των subprime στεγαστικών δανείων στις ΗΠΑ.

Αναλυτικότερα, ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, έκανε ένα tweet, στο οποίο ανέφερε: «Με τη δύναμη του ελληνικού λαού, οικοδομούμε την Ελλάδα της προόδου, απέναντι στην Ελλάδα της συντήρησης. Αυτή η Ελλάδα μας αξίζει», αναφέρει το mononews.gr

Απαντώντας στον Έλληνα πρωθυπουργό, ο αναλυτής Kyle Bass έγραψε: «Το καλύτερο που θα είχατε να κάνετε είναι να περάσετε περισσότερο χρόνο εστιάζοντας στην σταθεροποίηση των τεσσάρων τραπεζών σας και λιγότερο χρόνο σε πολιτικές δοσοληψίες για να κρατήσετε μια χούφτα ανθρώπων στο κοινοβούλιο με το μέρος σας για λίγους ακόμη μήνες. Ας δούμε κάποιο θετικό οικονομικό γεγονός. Κάτι τέτοιο ίσως άλλαζε την κοσμοθεωρία της διοίκησής σας».