Στ. Τοπαλίδης: Ο Δήμος Αχαρνών δεν αναγνωρίζει την πΓΔΜ ως «Βόρεια Μακεδονία» – Έντονη δυσαρέσκεια για τους βουλευτές του «ΝΑΙ»

Δημοσίευση: 29 Ιανουαρίου 2019, 1:52 μμ

Οι φωνές αντίδρασης και διαμαρτυρίας δεν σώπασαν μετά την ψήφιση της ανεπαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών. Ο Δήμος Αχαρνών ανακοίνωσε δημόσια τη θέση του απέναντι στην Συμφωνία και στους βουλευτές που ψήφισαν υπέρ.


Ο Δήμος Αχαρνών εξέδωσε ψήφισμα για το ονοματολογικό της πΓΔΜ και παίρνει ξεκάθαρη θέση όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς και για τους βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου που την επικύρωσαν.

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά απόψε ο Στάθης Τοπαλίδης, πρώην πρωταθλητής της πάλης με παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες και πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού στο Δήμο Αχαρνών (σ.σ. παραιτήθηκε πριν από 1,5 μήνα), μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο τοπικός δήμος «δεν αποδέχεται τα Σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία» και είναι ανεπιθύμητοι όσοι βουλευτές ψήφισαν υπέρ της Συμφωνίας».

Ακόμη, ο Στ. Τοπαλίδης απευθύνει ένα «ευχαριστώ» στους συναδέλφους του που ψήφισαν υπέρ του θέματος στο ΔΣ. Παράλληλα, αναφέρει ότι κατά της πρότασης –όπως αυτή διατυπώθηκε– τάχθηκαν οι Σοφία Χριστοπούλου, Ηλίας Ζητούνης και Νίκος Ξαγοράρης, ενώ παρών ψήφισε ο Οδυσσέας Καμπόλης.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΟ δήμος Αχαρνων δεν αποδέχεται τα Σκοπιά ως βόρεια Μακεδονία και είναι ανεπιθύμητοι όσοι…

Gepostet von Σταθης Τοπαλιδης am Montag, 28. Januar 2019