Στρατός Ξηράς: Βολές σε όλη την Ελλάδα – Δείτε τις εικόνες

Δημοσίευση: 23 Ιανουαρίου 2019, 12:41 μμ

Ημερήσιες και νυχτερινές βολές σε όλη την Ελλάδα. Ο Στρατός Ξηράς αποδεικνύει την δύναμή του. Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους.

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από τη διεξαγωγή ημερήσιων και νυχτερινών βολών από μονάδες του στρατού ξηράς που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη σε ολόκληρη τη χώρα.


Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης των σχηματισμών, το προσωπικό του στρατού ξηράς σε ολόκληρη τη χώρα πραγματοποίησε ημερήσιες και νυχτερινές βολές, με τον ατομικό οπλισμό, τα μέσα, και τα οπλικά συστήματα των μονάδων του.

Με μότο το απόφθεγμα του Φλάβιου Βεγέτιου, «αν θέλεις ειρήνη, να προετοιμάζεσαι για πόλεμο», η εκπαίδευση είναι διαρκής.

Η άριστη οργάνωση και διεξαγωγή των βολών καταδεικνύει το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και εκπαίδευσης, το ηθικό, τη διαθεσιμότητα των μέσων καθώς και την υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα του έμψυχου δυναμικού του στρατού ξηράς, ως μια ισχυρή δύναμη αποτροπής.

«Η επιχειρησιακή λειτουργία του στρατού ξηράς παράγει αποτροπή», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γενικό Επιτελείου Στρατού.


Δείτε φωτογραφίες
army1
army2
army3
army4
army5
army6
army7
army8
army9
army10
army11
army12
army13
army14
army15
army16
army17
army18
army19
army20
army21