Πολιτική

Μητσοτάκης: Καταγγέλλει παρασκηνιακά παζάρια με γυρολόγους βουλευτές για να βρει δεκανίκια η κυβέρνηση

Βαριές καταγγελίες για γυρολόγους βουλευτές που κάνουν παζάρια στο παρασκήνιο για να μετατραπούν σε «πρόθυμα» δεκανίκια μιας εξουσίας που βρίσκεται σε αποδρομή διατύπωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας το μεσημέρι του Σαββάτου στο συνέδριο του κόμματος «Δράση», ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι ο πολιτικός αυτό-εξευτελισμός των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τις τελευταίες μέρες δεν έχει προηγούμενο στη Μεταπολίτευση. Η δημόσια ζωή, τόνισε, δηλητηριάζεται από τις παλινδρομήσεις και τις κωλοτούμπες των δύο τυχοδιωκτών συνεταίρων. Ενώ στο παρασκήνιο, πρόσθεσε, εκτυλίσσονται πρωτοφανή παζάρια με κάποιους γυρολόγους βουλευτές, «πρόθυμους» να μετατραπούν σε δεκανίκια μιας εξουσίας σε αποδρομή.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη όλα αυτά γίνονται, ενώ οι Τσίπρας και Καμένος ασχολούνται μόνο με το πώς θα αγκιστρωθούν για λίγο ακόμη στις καρέκλες τους. Ακόμη και η προαναγγελθείσα και η υποτιθέμενη αδιαπραγμάτευτη παραίτηση του υπουργού Άμυνας μπήκε στον πάγο λόγω της επίσκεψης Μέρκελ, επεσήμανε. Ενώ την επομένη, πήρε και νέα παράταση δήθεν λόγω των εξελίξεων στο Σκοπιανό, αλλά στην πραγματικότητα λόγω μιας σκανδαλώδους τροπολογίας που επιδιώκει να ψηφισθεί από τη Βουλή.

Όλοι οι πολίτες, υπογράμμισε ο αρχηγός της ΝΔ, έχουν πια καταλάβει ότι τόσο ο κ. Τσίπρας, όσο βέβαια και ο κ. Καμμένος δεν έχουν κανένα σχέδιο για το μέλλον της χώρας μας. Το μόνο που τους συνδέει είναι η αγωνία τους για το πότε θα χάσουν την εξουσία.

Γι’ αυτό και δεν αντιλαμβάνονται καν ότι όσα κάνουν τους εκθέτουν πια ανεπανόρθωτα σε βαθμό μιας πρωτοφανούς πολιτικής αυτοταπείνωσης, συμπλήρωσε. Αυτές οι κακοφορμισμένες σχέσεις μεταξύ αυτών που κυβερνούν, αυτό το χυδαίο θέατρο που παίζεται σε δημόσια θέα, αυτή η νοσηρή εξάρτηση από την καρέκλα, μετατρέπει την άσκηση πολιτικής σε ένα συνονθύλευμα πανικού και συμφερόντων.

Η χώρα, πρόσθεσε, δεν μπορεί να στηρίζεται σε μια ευκαιριακή κυβερνητική πλειοψηφία-κουρελού από πολιτικούς καρεκλολάγνους. Και δεν μπορεί η συμπεριφορά του πρωθυπουργού και των υπουργών του να προσβάλλει έναν ολόκληρο λαό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...