Εσωτερική Ασφάλεια

Εκτός ελέγχου οι μετανάστες: Eπιτέθηκαν σε στρατιωτικούς στο κέντρο φιλοξενίας Κατσικά - Ανύπαρκτο το κράτος

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου καταγγέλλει την επίθεση απο λαθρομετανάστη κατά Στρατιωτικού στο Hot-Spot Κατσικά, που εκτελούσε άοπλη υπηρεσία. Και δεν είναι η πρώτη φορά.

"Με την από 19 Δεκ 17 ανακοίνωσή μας, την από 9 Φεβ 18 και την από 16 Σεπ 2018 επιστολή μας ζητήσαμε την απεμπλοκή των συναδέλφων μας που εκτελούν 24ωρες υπηρεσίες στα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων.

Δυστυχώς ενημερωθήκαμε ότι χθες το στρατιωτικό προσωπικό που εκτελούσε άοπλη υπηρεσία στο κέντρο μεταναστών Κατσικά δέχτηκε αναίτια επίθεση από μετανάστη και χάρη στον υψηλό επαγγελματισμό του συναδέλφου που εκτελούσε την υπηρεσία επόπτη και με την άμεση επέμβαση της αστυνομίας απετράπη η τραγική κατάληξη του σοβαρού περιστατικού.

Η Ένωσή μας, με σειρά εγγράφων όπως προαναφέραμε έχει ζητήσει την άμεση απεμπλοκή των συναδέλφων και των οπλιτών θητείας που εκτελούν άοπλες υπηρεσίες στα κέντρα προσφύγων- μεταναστών ειδικά μετά την αποχώρηση της αστυνομίας από αυτά. Επανερχόμαστε εκ νέου στο αίτημά μας το οποίο ζητούμε να γίνει άμεσα , πριν είναι αργά.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-
Πρόεδρος

Θεοδώρου Γεώργιος
Λοχαγός (ΠΖ)
6937453787

-Ο-
Γενικός Γραμματέας

Στρατσιάνης Παναγιώτης
ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ)
6936563126"

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ