Καιρός

Μαγικό βίντεο από την επέλαση της «Σοφίας» – Η χώρα στα λευκά!

Μαγικές... κάτασπρες εικόνες από το χιόνι που πέφτει… παντού στη χώρα.

Ο καιρός έφερε τη… "Σοφία", εκείνη τα χιόνια και όλα αυτά καταγράφηκαν σε ένα εντυπωσιακό video που ανέβηκε στο meteo.gr.

Το video του meteo.gr παρουσιάζει εικόνες από πολλές περιοχές της Ελλάδας όπου ο καιρός έδειξε τα δόντια του και “έντυσε” τα πάντα στα λευκά. Από το Καρπενήσι, τη Ζαγορά Πηλίου, Λιτόχωρο Πιερίας και τη Νεράιδα Κοζάνης μέχρι το Νεοχώρι Καρδίτσας.

Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες

https://youtu.be/SyQcR_c34TU

Δεν είναι αυτές μόνο οι μαγευτικές εικόνες. Η Πάρνηθα έγινε πεδίο… μάχης, αφού μικροί (που δεν έχουν σχολείο ακόμα) και μεγάλοι επιδόθηκαν σε επικές μάχες χιονοπόλεμου!

Στον Χορτιάτη της Θεσσαλονίκης, όχι πως δεν έπαιξαν χιονοπόλεμο, αλλά εκεί επιδόθηκαν σε άλλη «μάχη». Με φτυάρια στα χέρια, πολίτες βγήκαν να καθαρίσουν αυλές και πεζοδρόμια και να… βρουν τα αυτοκίνητά τους που είχαν χαθεί κάτω από το χιόνι!

Η «Σοφία» βέβαια δεν έφερε μαζί της μόνο μαγικές, χειμωνιάτικες, εικόνες. Έφερε και προβλήματα. Όπως αυτό στο τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής, που λόγω τεχνικού προβλήματος, όποιος προσπαθούσε να καλέσει στο 199 έβρισκε… τοίχο. Γι’ αυτό και για λίγη ώρα η Πυροσβεστική είχε ζητήσει από τους πολίτες αν είχαν οποιοδήποτε πρόβλημα να καλούν είτε στο 100 είτε στο 112. Αλλά το πρόβλημα αποκαταστάθηκε γρήγορα.

Εξαιτίας της χιονόπτωσης, απαγορεύτηκε η κίνηση βαρέων οχημάτων σε περιοχές της Αττικής, ενώ έκλεισε και ο δρόμος στην Πεντέλη. Στο αεροδρόμιο Μακεδονία, δε, ακυρώθηκαν πτήσεις!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές