Ιγγλέζη (ΣΥΡΙΖΑ): Είμαι Μακεδονίτισσα και είμαι περήφανη για τη Συμφωνία των Πρεσπών!

Δημοσίευση: 15 Ιανουαρίου 2019, 8:30 μμ

«Σαν Χαλκιδικιώτισσα σαν Μακεδονίτισσα, σαν Ελληνίδα και σαν Βαλκάνια, είμαι περήφανη για την Συμφωνία των Πρεσπών» είπε κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή – Κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι είναι πίσω από τις στοχοποιήσεις βουλευτών και ότι θυσιάζει τον πατριωτικό και δημοκρατικό κόσμο!


Πάνω από το κομματικό μας συμφέρον την κομματική πελατεία και την ιδεολογική καθαρότητα βάζουμε το εθνικό συμφέρον και την πατρίδα» υποστήριξε η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ Αικατερίνη Ιγγλέζη κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Η Αικατερίνη Ιγγλέζη είπε ακόμα ότι «αυτοί που λεηλάτησαν για την πατρίδα κλαψουρίζουν για την προδοσία της» και πρόσθεσε ότι με την στάση του για την συμφωνία των Πρεσπών, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κλείνει απλώς τις εκκρεμότητες αλλά κοιτάζει προς το αύριο και την ειρήνη στην περιοχή!

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ακόμα ότι κάποιοι την επικήρυξαν χθες το βράδυ ισχυριζόμενοι ότι θα προδώσει την Μακεδονία μας. «Έχετε διολισθήσει σε παρακρατικές πρακτικές που διακυβεύουν την σταθερότητα της χώρας είπε απευθυνόμενη στην αντιπολίτευση και πρόσθεσε ότι για μικροκομματικούς λόγους «θυσιάζετε τον πατριωτικό και δημοκρατικό κόσμο και τις θυσίες του».

Σας απαντώ σαν Χαλκιδικιώτισσα σαν Μακεδονίτισσα, σαν Ελληνίδα και σαν Βαλκάνια, είμαι περήφανη για την Συμφωνία των Πρεσπών» κατέληξε.


Ακούστε την ομιλία της