Σκοπιανό

Η Συμφωνία των Πρεσπών και οι προδότες που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ

Γράφει ο Ιωάννης Αμπατζόγλου*

Η διαδρομή της προδοσίας η οποία είχε ως αφετηρία την 17η Ιουνίου 2018 και τους Ψαράδες Πρεσπών φτάνει στο τέλος της το αργότερο τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στη Βουλή των Ελλήνων.

Η διαφαινόμενη υπερψήφιση της κατάπτυστης και προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών από τους πρόθυμους της Βουλής θα ανοίξει την κερκόπορτα σε αυτούς που επιβουλεύονται την Μακεδονία μας και θα επιφέρει ένα καίριο πλήγμα στο σώμα της Ελλάδος. Η επόμενη ημέρα θα είναι πολύ διαφορετική, θα είναι πιό γκρίζα. Το μέλλον της Ελλάδος πιό αβέβαιο.

Ποιοί όμως θα προκαλέσουν αυτή την βλάβη στην πατρίδα μας; Για μία ακόμη φορά αυτοί που βρίσκονται εντός των τοιχών. Οι πεμπτοφαλλαγγίτες. Όπως αναφέρθηκε και πιό πάνω, οι πρόθυμοι βουλευτές, που χωρίς ντροπή θα διαπράξουν την μέγιστη ατιμία, την εθνοπροδοσία! Μεγάλη η λίστα των εθνοπροδοτών στην ιστορία της Ελλάδος. Σε λίγο θα γίνει μεγαλύτερη. Τα ονόματα αυτών των προθύμων θα βρεθούν δίπλα στα ονόματα του Εφιάλτη και του Νενέκου.

Σε κάθε περίπτωση, όλοι εμείς που αγωνιστήκαμε σε αυτόν τον καλό αγώνα υπέρ πατρίδος, θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους. Τώρα με μεγαλύτερο πείσμα. Θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την ανατροπή των πολιτικών θέσεων που μας οδήγησαν σε αυτή την εθνική ήττα.

Στη συνείδησή μας η Μακεδονία θα είναι πάντα μία και ελληνική. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

Όσο για τους προδότες, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η φράση που είχε γραφτεί παλαιότερα σε κάποιον τοίχο στην Κύπρο ισχύει και για αυτούς.

Η φράση αυτή είναι: ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Ούτε ΕΣΑΣ ούτε την ΠΡΟΔΟΣΙΑ σας.

*Ο Ιωάννης Αμπατζόγλου είναι Ακτινοφυσικός Ιατρικής, διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του ΔΠΘ και Επιστημονικά Υπεύθυνος του Τμήματος Ιατρικής Φυσικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Πισοδέρι 2018 Επιτροπή Αγώνα

E-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ