Η πρώην σύντροφος του Εμιλιάνο Σάλα ξεσπά: Αναζητήστε την αλήθεια στην «μαφία» του ποδοσφαίρου

Δημοσίευση: 23 Ιανουαρίου 2019, 12:14 μμ | Ανανέωση: Ιανουάριος 23, 2019 στις 12:14 μμ

Ξεσπά η πρώην σύντροφος του ποδοσφαιριστή. Θυμωμένη και φοβισμένη στρέφει το βλέμμα των αρχών στην μαφία του ποδοσφαίρου!

Δεν πιστεύω ότι είναι ατύχημα, έγραψε το μοντέλο από τη Γαλλία στο Twitter
Η πρώην κοπέλα του Εμιλιάνο Σάλα, του Αργεντινού ποδοσφαιριστή η τύχη του οποίου αγνοείται από το βράδυ της Δευτέρας, όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε χάθηκε από τα ραντάρ, πόσταρε μία αινιγματική ανάρτηση στο Twitter όταν πληροφορήθηκε την τραγική είδηση.

To Piper Malibu που μετέφερε τον 28χρονο ποδοσφαιριστή από τη Νάντη στο Κάρντιφ έδωσε το τελευταίο του σήμα πάνω από το Στενό της Μάγχης το βράδυ της Δευτέρας. Έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη του και οι αγωνιώδες προσπάθειες των Αρχών να μάθουν τι συνέβη στο εξαθέσιο αεροσκάφος, όπου επέβαινε μόνο ο Σάλα και ο πιλότος, έχουν αποβεί μέχρι στιγμής άκαρπες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών του Γκέρνσι, ορισμένα συντρίμμια που εντοπίστηκαν στο νερό δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι άνηκαν στο αεροσκάφος. Πάντως, όσο περνούν οι ώρες οι πιθανότητες να βρεθούν ζωντανοί οι δύο άνδρες μειώνονται δραματικά, καθώς η συντριβή του αεροπλάνου θεωρείται πλέον σίγουρη από την πλειοψηφία των διεθνών ΜΜΕ.

Η πρώην φιλενάδα του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, που μόλις είχε υπογράψει στην Κάρντιφ με συμβόλαιο ρεκόρ ύψους 17 εκατ. ευρώ, εξέφρασε αμφιβολίες στο Twitter ότι πρόκειται για αεροπορικό δυστύχημα.


«Ερευνήστε την μαφία του ποδοσφαίρου, δεν πιστεύω ότι αυτό που συνέβη ήταν δυστύχημα», έγραψε αρχικά η Berenice Schkair, μοντέλο από τη Γαλλία.

«Θέλω να ξυπνήσω και να δω ότι όλα αυτά ήταν απλώς ένας εφιάλτης. Παρακαλώ να γίνει έρευνα επειδή δεν πιστεύω ότι ήταν ατύχημα και βρίσκω απαράδεκτο ότι σταμάτησαν το ψάξιμο λόγω κακοκαιρίας, από τη στιγμή που είχαν βρεθεί συντρίμμια στο νερό», συμπλήρωσε σε δεύτερη ανάρτηση το μοντέλο, για να συνεχίζει λέγοντας «δεν το πιστεύω ό,τι χάνεται πολύτιμος χρόνος». «Νιώθω τελείως ανίσχυρη, ζω έναν εφιάλτη» σχολίασε η νεαρή γυναίκα.

Υπενθυμίζεται ότι η έρευνα για το χαμένο αεροσκάφος, που διεκόπη εχθές το βράδυ λόγω κακοκαιρίας, ξεκίνησε ξανά σήμερα το πρωί, εστιάζοντας σε μια συγκεκριμένη περιοχή του Στενού της Μάγχης όπου πιστεύεται ότι κατέπεσε το αεροσκάφος.