Σκοπιανό

Εντεταλμένα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθενται στον παπά-Γιώργη από τη Νιγρίτα - Γνωστά τα κέντρα της τρομοκρατίας και των απειλών εναντίον του

Ο παπά-Γιώργης είναι επικεφαλής στην ενορία του ιστορικού ναού του Αγίου Γεωργίου στη Νιγρίτα. Εκτός από το έργο του ως ιερωμένος, έχει δημόσιο λόγο και αγωνίζεται για τα θέματα που αφορούν την Πατρίδα μας, χωρίς να εμπλέκεται σε κομματικές ή άλλες σκοπιμότητες.

Όσο παρακολουθώ τις αναρτήσεις του, είναι προσηλωμένος στη δημοκρατία και την καταδίκη της βίας, απ' όπου αυτή κι αν προέρχεται.
Ο Παπα-Γιώργης δέχεται κατά καιρούς επιθέσεις από κουκουλοφόρους του διαδικτύου, η φρασεολογία των οποίων προδίδει και τα κέντρα από τα οποία καθοδηγούνται.
Εσχάτως έγινε δέκτης μιας "προειδοποίησης", στην οποία κάνει αναφορά και στο πρόσωπό μου.
Μίλησα με τον παπα-Γιώργη και μου είπε ότι προς το παρόν περιορίζεται στην απάντηση που ακολουθεί, με την επιφύλαξη στο μέλλον να καταφύγει στις αρχές και να μιλήσει η Δικαιοσύνη.
Γιατί οι κουκουλοφόροι και οι κάθε λογής δωσίλογοι έχουν αποδείξει διαχρονικά, από την Κατοχή μέχρι τα σταλινικά καθεστώτα, ότι είναι ικανοί για όλα. Μέχρι και να θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων, προτρέποντάς τους να τρώνε άφοβα μαρούλια, ενώ ήταν σε εξέλιξη η πυρηνική τραγωδία του Τσερνομπίλ:
Ακολουθεί το κείμενο που ανάρτησε ο παπα-Γιώργης στο διαδίκτυο και μετά η απειλητική προειδοποίηση, που έχει ομοιότητες με προκήρυξη τρομοκρατικής οργάνωσης:

Αγαπητοί φίλοι, δέχθηκα χθες μια επίθεση από κάποιο τρολάκι των 0,60€/μήνυμα. Με απείλησε μάλιστα ότι αν συνεχίσω τον αγώνα μου θα παίρνω δημόσιες απαντήσεις... Του απαντώ λοιπόν, επειδή τον μπλόκαρα δεν μπορεί να το δει μα μπορούν να του το μεταφέρουν οι κοινοί μας "φίλοι", ότι δεν πτοούμαι! Μπορεί ή μπορούν να κάνουν ό,τι νομίζουν αλλά με επώνυμα... Ακόμη κι ο Ιούδας δεν φορούσε κουκούλα, ούτε χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο, αλλά πήγε και φίλησε τον Δάσκαλό του μπροστά σε όλους!
Περίμενα την επίθεση από το Σάββατο το βράδυ -ξέρετε εσείς- κύριε διευθυντά και αγαπητέ συνταξιούχε πρώην διευθυντά (σε διαφορετικές υπηρεσίες βέβαια), καθυστερήσατε!
Μου γράψανε: "...ποσό πολύ απέχουν όλα αυτά από τη διδασκαλία του ιδρυτή της Εκκλησίας μας;"
Τί λέτε; Από πότε είστε μέλη της Εκκλησίας; Εμείς βέβαια σας μνημονεύουμε, επειδή είχατε την ευλογία να βαπτιστείτε από τους καλούς γονείς σας! Τον Χριστό και την Εκκλησία Του τους θυμάστε όποτε νομίζετε ότι σας βολεύει! Εσείς (οι δυο σας αλλά και οι ομοΐδεάτες σας επικεφαλής σας) δημόσια έχετε ξεκαθαρίσει ότι ο Χριστός και η Εκκλησία Του δεν σας αφοράν και δεν ασχολείστε! Μάλλον ασχολείστε αλλά ειρωνευόμενοι και χασκογελούντες! Αφήστε λοιπόν τον λόγο μου να τον κρίνουν τα πραγματικά και ενεργά μέλη της Εκκλησίας!
Εγώ όσο και να με πολεμάτε, (απορώ για τί; τί σας έκανα;) θα συνεχίσω να σας μνημονεύω!
"Μνήσθητι Κύριε πάντων των διωκώντων και συκοφαντούντων με"
Πληρώνω την στήριξή μου στην Πατρίδα μας!
Νομίζουν ότι θα με εκδικηθούν για αυτά που λέω... Ότι και να μου κάνουν, όχι μόνο διαδικτυακές απειλές, ακόμη και αν εξαντλήσουν όλους τους φασιστικούς τρόπους, που καλά αυτοί ξέρουν, εγώ θα συνεχίσω να προσπαθώ να έχω λόγο Χριστιανικό, Ελληνικό, αφυπνιστικό και εθνεγερτικό, όπως οι πριν από μένα παπάδες!
Με είπατε "αμόρφωτο"! Δεν θα αναφέρω τους ακαδημαΐκούς μου τίτλους αλλά σας λέω ότι οι αμόρφωτοι παπάδες κράτησαν στο υπόδουλο Γένος τον Χριστιανισμό και την Ελληνικότητα!
Εδώ και 23 χρόνια υπηρετώ με αυταπάρνηση -έστω με τις ατέλειες και τις αμαρτίες μου- τον Χριστό, την Εκκλησία και τον ενδέη Λαό Του, ακόμη και τους αλλόδοξους και τους αλλόθρησκους, όλους ανεξαιρέτως. Μα είμαι και Έλληνας Πατριώτης, όπως οι περισσότεροι, που εσείς μας συκοφαντείτε!
Το ράσο του παπά έχει συγκεκριμένη διαδρομή στην Πατρίδα μας αλλά και αλλού... Πολλοί παπάδες αφοσιωμένοι στο έργο τους πότισαν με το μαρτυρικό αίμα τους το ράσο υπηρετώντας τον διττό σκοπό, την Αγία Πίστη του Χριστού και την ευλογημένη Ελλάδα!
Παραμένω προσηλωμένος και υπηρετώ τις αρχές της Δημοκρατίας, της πραγματικής Δημοκρατίας, αυτής που δημιουργήθηκε σε αυτόν τον τόπο και πολλοί εξ υμών τα τελευταία 40 χρόνια ευτελίσατε. Όμως δεν υπηρετώ ή ασπάζομαι κανένα κόμμα ή καμιά ιδεολογία! Μακρυά από μένα οποιαδήποτε κομματική ανάμειξη. Είμαι πιστός στα δημοκρατικά ιδεώδη και καταδικάζω την βία από όπου κι αν προέρχεται, όποιον και αν απειλεί.
Το κλίμα που επικρατεί σήμερα στην Ελληνική κοινωνία είναι κάτι ξένο για μένα, δεν το έχω ζήσει στα 42 μου χρόνια. Προφανώς όμως ΕΣΕΙΣ και άλλοι μεγαλύτεροί μου σε ηλικία το έχετε ζήσει προ 45ετίας... Το ξέρετε λοιπόν, και επιτυχημένα το επιβάλλεται στον ταλαίπωρο Ελληνικό λαό!
Μακριά από εμένα κομματικές σκοπιμότητες! Δεν είμαι με κανένα κόμμα!
Υπηρετώ την ΕΝΟΤΗΤΑ του λαού!
Στηρίζω όποια ακομμάτιστη κίνηση που σκοπό έχει να στηρίξει την Πατρίδα!
Η Εκκλησία είναι η ενοποιός ειρηνική δύναμη του Ελληνικού λαού αλλά και η δύναμη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ!
Όσο για τον αγώνα μου αυτόν για τον Χριστό και την Ελλάδα θα τον συνεχίσω μέχρι της τελευταίας μου αναπνοής, είτε αυτή έρθει φυσικά είτε "αφύσικα"!

Ακολουθεί η απειλή-προκήρυξη των κουκουλοφόρων του διαδικτύου, που κάποια στιγμή θα αποκαλυφθούν τα πρόσωπά τους:

ΓΙΩΡΓΟ ΚΕΛΕΜΠΕΚΗ: Με ποια δημοκρατική νομιμοποίηση (πέραν της σκανδαλώδους εύνοιας που δείχνει προς το πρόσωπό σου ο δεσπότης), κρίνεις μια εκλεγμένη από το λαό κυβέρνηση ως φασιστική;
Με ποιους αγώνες προσωπικούς με ποία διαδρομή με ποιο προσωπικό ήθος γίνεσαι τιμητής όλων, κοινός υβριστής και συκοφάντης εκμεταλλευόμενος τη θέση που σου έδωσε ο Θεολόγος;
Σκέψου ότι στον τόπο που υπηρετείς ως δημόσιος υπάλληλος ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρώτη δύναμη στις τελευταίες εκλογές. Αναλογίστηκες ποτέ ότι η επαναλαμβανόμενη αντιδημοκρατική ακραία συμπεριφορά σου προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και προσβάλλει τους ανθρώπους που έρχονται στην εκκλησία αλλά δεν ενστερνίζονται τις ακροδεξιές ιδέες σου. Βλέποντας την πολωτική και διχαστική συμπεριφορά σου που ξεχειλίζει μίσος, διαπιστώνει κάθε καλοπροαίρετος πιστός ποσό πολύ απέχουν όλα αυτά από τη διδασκαλία του ιδρυτή της Εκκλησίας μας
ΓΙΩΡΓΟ ΚΕΛΕΜΠΕΚΗ πρέπει να σου πω: Μπορεί να φοράς τα τσολιαδίστικα, να ζώνεσαι με φυσεκλίκια, να προσκυνάς γοργόνες και μεγαλεξάνδρους, μπορεί  να συναναστρέφεσαι με περικεφαλαίες και σάρισες, άλογα και λιβανιστήρια και να συγχρωτίζεσαι με το συρφετό των Λαγών, των Κασιδιαραίων, των Φράγκων και των Καλεντερίδηδων, αλλά όλα αυτά δεν σε καθιστούν  πατριώτη.
Η καθημερινή χρήση από  σένα  του φασιστικού ιδεολογήματος της Δεξιάς για την εθνική καθαρότητα και τα μυθεύματα της, η παραχάραξη της Ιστορίας και της Γεωγραφίας, δεν προκαλεί κατάπληξη.
Είναι γνωστόν ότι και ανιστόρητος είσαι και αμόρφωτος.

Συνέχισε λοιπόν έτσι.
Αλλά να ξέρεις ότι από τώρα και στο εξής αν, όπως τώρα χρησιμοποιείς την εκκλησία για να κάνεις ΠΟΛΙΤΙΚΑ κηρύγματα μίσους, θα λαμβάνεις απαντήσεις άμεσα και δημόσια.

http://infognomonpolitics.blogspot.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...