Αθλητισμός

To παίρνει πάνω του ο Μαρινάκης - Κίνηση-φωτιά... σώζει τον Ολυμπιακό - Έτσι σκάει το «μπαμ»

Για ακόμη μια φορά χτες στην Ξάνθη φάνηκε ολοκάθαρα το πρόβλημα του Ολυμπιακού στα τελειώματα των (πολλών) φάσεων που δημιουργεί. Για ακόμη μια φορά φέτος οι «ερυθρόλευκοι» δεν βρήκαν περισσότερα του ενός γκολ σε παιχνίδι τους, για ακόμη μια φορά δεν ήρθε από επιθετικό τους.

Εχουν περάσει 13 αγωνιστικές και κανείς από τους παίκτες των «ερυθρόλευκων» δεν έχει πετύχει περισσότερα των δύο γκολ! Επίδοση που αν υπάρχει ανάλογη της, θα πρέπει να… ξεσκονιστούν τα παλαιότερα των βιβλίων της ιστορίας για να βρεθεί όμοια της, αλλά σίγουρα αποτυπώνει ανάγλυφα το σημαντικότερο φετινό πρόβλημα της ομάδας του Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο ως την αντίπαλη περιοχή, εκεί όμως ο βαθμός του είναι κάτω από τη βάση. Επιτακτική πλέον, «φωνάζει» η απόκτηση γκολτζή επιθετικού, όπως έχει εισηγηθεί εδώ και περίπου 1,5 μήνα ο Πέδρο Μαρτίνς, το θέμα είναι όμως πλέον, με τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ στους οκτώ βαθμούς, αν θα γίνουν… εκπτώσεις.

Δεδομένες οι δυσκολίες για αγορά ενός φουνταριστού κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, μένει να δούμε πως με τον διαφαινόμενο εκτροχιασμό από την κούρσα του τίτλου θα επηρεαστεί η λογική των «ερυθρόλευκων» (που συνδυάστηκε με ανάλογη δέσμευση και προς τον Πορτογάλο προπονητή) για σοβαρή επένδυση για την κορυφή της επίθεσης.

Επένδυση που για όσες περιπτώσεις έχει ξεψαχνίσει ο Ολυμπιακός, ανεξαρτήτως αν τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα το χειροπιαστό, είναι… επιβεβλημένη. Σίγουρα, πολλά ως προς τις εξελίξεις και κυρίως το μπάτζετ που τελικά θα δαπανηθεί για την προσθήκη του φουνταριστού θα εξαρτηθούν από το επερχόμενο παιχνίδι με τη Μίλαν. Αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ, τότε οι πιθανότητες για μια καλή (και ενδεχομένως μόνιμη, όχι με δανεισμό) κίνηση, αυξάνονται.

sportdog.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...