Κόσμος

O Τζέρεμι Κόρμπιν είπε την Τερέζα Μέι ηλίθια και η κάμερα τον έγραφε! (βίντεο)

Τη φράση «ηλίθια γυναίκα» φαίνεται να ξεστομίζει ο Τζέρεμι Κόρμπιν καθώς ακούει μέσα στη Βρετανική Βουλή, την Τερέζα Μέι να λογομαχεί με τους Εργατικούς.

Δεν ήξερε ότι τον κατέγραφε η κάμερα. Έτσι, ο ηγέτης των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, εκτέθηκε ανεπανόρθωτα αφού αποκάλεσε την πρωθυπουργό της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, ηλίθια!

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Βρετανία για τον χαρακτηρισμό που ψέλλισε ο ηγέτης των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν στην ώρα του πρωθυπουργού για την Τερέζα Μέι. Την ώρα που η Τερέζα Μέι διαξιφιζόταν με τους Εργατικούς στη Βουλή, η κάμερα έδειξε τον Τζέρεμι Κόρμπιν να την αποκαλεί: «ηλίθια γυναίκα». Εκπρόσωπος του κόμματός του διέψευσε ότι είπε ακριβώς αυτό και ότι είπε «ηλίθιοι άνθρωποι». Πρόσθεσε ότι δεν διακατέχεται σε καμία περίπτωση από μισογυνισμό. Πάντως πολλοί ήταν εκείνοι που κάλεσαν τον Κόρμπιν να ζητήσει συγγνώμη και να είναι πιο κόσμιος μέσα στην Βουλή.

Δείτε τι είπε ο Κόρμπιν για τη Μέι

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...