Κυπριακό

N. Παπαναστάσης: Η επικίνδυνη εμπλοκή της Ελλάδας στα γεωπολιτικά παίγνια της περιοχής

Η Ελλάδα έχει εμπλακεί σε περίεργα γεωπολιτικά παίγνια. Το ζήτημα είναι τι μπορεί πραγματικά να της στοιχίσει αυτό αφού οι δυνάμεις ισχύος κινούν τα νήματα.

Ο Συνταγματάρχης ε.α. Νίκος Παπαναστάσης μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ , με αφορμή την ομιλία που πραγματοποιεί απόψε στις 7 στην αίθουσα του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, το τοπικό Παράρτημα Ειρήνης, με θέμα, Ευρω-ατλαντικοί σχεδιασμοί στην περιοχή και η εμπλοκή της Ελλάδας με την λειτουργία βάσεων όπως της Σούδας, μίλησε στον 98.4 για την νέα γεωπολιτική πραγματικότητα στην περιοχή, με επίκεντρο την νομή των ενεργειακών πόρων , από τους παίκτες μεγάλης ισχύος , για τα συμφέροντα τους.

Ο κ. Παπαναστάσης, χαρακτήρισε επικίνδυνη την όλο και μεγαλύτερη εμπλοκή της Ελλάδας σε Νατοϊκούς σχεδιασμούς στην ευρύτερη περιοχή, από τα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο, μέχρι τα σύνορα με τον άλλο πόλο στρατιωτικής ισχύος την Ρωσία.

https://www.youtube.com/watch?v=XA47hdDrLP0

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...