Στρατός Ξηράς

H στρατιωτική άσκηση «Λυσίμαχος» μέσα από φωτογραφίες -Πραγματικά πυρά στο χιόνι

Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε, στο Πεδίο Βολής και Ασκήσεων «ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΟΣ», η τελική φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων «ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ 2018».

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή προσωπικού και μέσων Μονάδος της ΧVΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ».

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ στη δραστηριότητα, που διεξήχθη με τη χρήση πραγματικών πυρών, εξετάστηκαν οι διαδικασίες και εκδηλώθηκαν, από το συμμετέχον ασκούμενο τμήμα, οι προβλεπόμενες από τη σχεδίαση ενέργειες, για τον εντοπισμό, περίσφιξη και εξάλειψη αεροπρογεφυρώματος.

Την άσκηση, που διεξήχθη στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης του προσωπικού και τη διατήρηση της υψηλής επιχειρησιακής ετοιμότητας των Μονάδων, παρακολούθησαν ο Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς και ο Διοικητής της ΧVΙ Μ/Κ ΜΠ Υποστράτηγος Βασίλειος Παπαδόπουλος.

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή προσωπικού και μέσων Μονάδος της ΧVΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ»

H άσκηση διεξήχθη με τη χρήση πραγματικών πυρών

H άσκηση διεξήχθη με τη χρήση πραγματικών πυρών

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε στο Πεδίο Βολής και Ασκήσεων «ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΟΣ»

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...