Κυβέρνηση

H απόλυτη ξεφτίλα: Ο ΣΥΡΙΖΑ μισθώνει πούλμαν για την ομιλία Τσίπρα στη Θεσ/νίκη - Κομματικό προσκλητήριο μέσω... SMS

Aπίστευτες καταστάσεις από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Με το θάρρος της γνώμης του και με την παρρησία που τον διακατέχει, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Στάθης Παναγούλης, αποκάλυψε την Πέμπτη (13/12/2018) στη Βουλή, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μισθώνει πούλμαν για τους μετακλητούς υπαλλήλους και τους οπαδούς του κυβερνώντος κόμματος, για να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη, όπου μιλά σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

«Έχουν ναυλωθεί λεωφορεία για να μεταφέρουν μετακλητούς και φίλους δωρεάν στην συμπρωτεύουσα προκειμένου να ακούσουν την ομιλία Τσίπρα», ανέφερε ο κ. Παναγούλης, μιλώντας από το βήμα της Ολομέλειας.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής εξαπέλυσε δριμύ «κατηγορώ» εναντίον του κυβερνώντος κόμματος, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποστείλει ήδη χιλιάδες SMS σε κομματάρχες, επιτελείς και οπαδούς του κόμματος. Στα SMS αναφέρεται πως έχουν ναυλωθεί λεωφορεία, για να τους μεταφέρουν δωρεάν στη Θεσσαλονίκη.

«Πού φτάσατε σήμερα, κύριοι των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ; Φτάσατε στο εξής: Στέλνετε μηνύματα. Και ακούστε το, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι: Φεύγει πούλμαν για Θεσσαλονίκη την Παρασκευή στις 7 προ μεσημβρίας και επιστρέφει μετά την ομιλία του κυρίου Πρωθυπουργού ή την επομένη το πρωί. Όσες και όσοι επιθυμείτε, δηλώστε το. Είναι δωρεάν η μετακίνηση. Και διάφορα άλλα», ανέφερε ο Στάθης Παναγούλης.

Σύμφωνα με τον ίδιο «από ό,τι υπολογίζουμε 100 πούλμαν από 50 άτομα θα έφευγαν από την Αθήνα».

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=4eL8Qw7lYD0

ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Φρούριο θα είναι από νωρίς ο απόγευμα το κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στο Παλέ ντε Σπορ αλλά και των προγραμματισμένων διαδηλώσεων κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Αστυνομικές δυνάμεις από όλη τη Βόρεια Ελλάδα καθώς και την Αθήνα θα επιστρατευθούν καθώς θα πραγματοποιηθούν κινητοποιήσεις παράλληλα σε διαφορετικά σημεία της πόλης.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες στη Θεσσαλονίκη θα φτάσει και το ειδικό μηχάνημα το οποίο χρησιμοποιείται ως μέτρο καταστολής και εκτοξεύει νερό.

Τον αστυνομικό σχεδιασμό συζήτησαν μεταξύ άλλων στη συνάντηση που είχαν χθες στη Θεσσαλονίκη με θέμα το σχέδιο εμφανούς αστυνόμευσης «ΠΕΡΣΕΑΣ», ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, Αριστείδης Ανδρικόπουλος και η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα είναι προγραμματισμένη στις 19:30, ενώ, για τις 19:00 είναι το κάλεσμα για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ελληνικότητα της Μακεδονίας που διοργανώνουν στον Λευκό Πύργο η «Επιτροπή Αγώνα για την Μακεδονία» και οι «Ενωμένοι Μακεδόνες». Επιπλέον, στην Καμάρα έχει προγραμματιστεί αντισυγκέντρωση από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, ως απάντηση στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά.

Υπενθυμίζεται πως εξαιτίας των διαδηλώσεων, η πανεπιστημιούπολη του ΑΠΘ θα μείνει κλειστή από τις 17.00 και μετά

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ