Κοινωνία

Aπίστευτη ταλαιπωρία! Το ξέσπασμα ενός πατέρα που περίμενε επί 45 λεπτά με τον γιο του σε μπλοκαρισμένη διάβαση (εικόνες)


Μια απίστευτη ταλαιπωρία έζησε ένας πατέρας που αποφάσισε να κάνει μια βόλτα με τον γιο του, ο οποίος κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο, στην περιοχή της Γλυφάδας, όπως καταγγέλλει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook.

O πατέρας και o γιος αναγκάστηκαν να περιμένουν επί 45 ολόκληρα λεπτά μέχρι ο οδηγός οχήματος που είχε μπλοκάρει μία διάβαση να να μετακινήσουν το όχημα για να περάσει το παιδί με το αναπηρικό του αμαξίδιο.

Στη μακροσκελή του ανάρτηση, ο πατέρας περιγράφει την ταλαιπωρία που έζησε, καταλήγοντας: «Τα έγραψα όλα μα όλα για να περάσουν ίσως κάποια μηνύματα. Μην παρκάρετε σε ράμπες και διαβάσεις πρόσβασης των ΑμΕΑ. Μην κλείνετε τα πεζοδρόμια. Μην παρκάρετε σε θέσεις ΑμΕΑ. Αφήστε εμάς τις οικογένειες, τους συνοδούς αλλά σκεφτείτε τα ίδια τα άτομα και τον εαυτό σας γιατί είμαστε όλοι εν δυνάμει άτομα με αναπηρία, σε μια κακή στιγμή. Η συνείδηση μας είναι η πρόσβαση τους στην καθημερινότητα, στην ζωή, στην συμμετοχή και όχι στον αποκλεισμό».

«Να μιλάμε, να διαμαρτυρόμαστε και να δημοσιοποιούμε για να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα για τα παιδιά μας, για τους ανθρώπους μας, για τους συμπολίτες μας μιας διαφορετικής ομάδας...», τονίζει.

Ολόκληρη η ανάρτησή του…
https://www.facebook.com/Fiataki/posts/10155049055542325&width=500

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ