Αθλητισμός

Όταν ο αθλητισμός μετατρέπεται σε φανατισμό: Οπαδοί της Μπόκα σκότωσαν φίλο της Ρίβερ (Σκληρή εικόνα)

Θανάσιμη μαχαιριά! Νεκρός έπεσε ένας οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ, λίγη ώρα μετά τον τελικό του Copa Libertadores, μετά από επίθεση που δέχθηκε από δυο οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς.

Το τραγικό περιστατικό έγινε στην επαρχία Μισιόνες της Αργεντινής. Ο 21χρονος Εσέκιελ Άαρον Νέρις γύριζε σπίτι του το βράδυ της Κυριακής (09.12.2018) πανηγυρίζοντας τη νίκη της Ρίβερ Πλέιτ επί της Μπόκα Τζούνιορς και την κατάκτηση του Copa Libertadores.

Ο νεαρός φορούσε τη φανέλα της Ρίβερ και… έπεσε πάνω σε δύο οπαδούς της Μπόκα. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, ο Νέρις δέχθηκε αρκετά χτυπήματα -και στο κεφάλι- αλλά και μια μαχαιριά στο αριστερό πόδι, στο σημείο από το οποίο περνάει η αρτηρία.

Ο άτυχος οπαδός τη Ρόβερ έχασε αρκετό αίμα (σ.σ. άργησε να έρθει ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε με περιπολικό) και άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο αντρών ηλικίας 18 και 22 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τον φόνο, ενώ στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και το μαχαίρι με το οποίο σκότωσαν τον νεαρό οπαδό της Ρίβερ.

https://twitter.com/pablolejder/status/1072538225514872832

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές