Κυβέρνηση

Όσο και να θέλει δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια: Με "σκυμμένο" κεφάλι και τα χέρια στις τσέπες ο Τσίπρας - Συνέντευξη τύπου με τον Σέρβο πρόεδρο (Βίντεο)

Λίγα μπορεί να λέει ο πρωθυπουργός αλλά πολλά μαρτυρά ακόμα και η στάση του σώματός του. Με τα χέρια στις στέπες και σκυμμένο το κεφάλι.

Σε πρόδηλη αμηχανία βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις κοινές δηλώσεις του με τον πρόεδρο της Σερβίας: Μη ξέροντας τι να κάνει τα... χέρια του, τα έβαλε στις τσέπες, ενώ ο κ.Βούτσιτς μιλούσε.

Ήταν κουρασμένος; Είχε πολλά στο μυαλό του; Ο,τι κι αν συνέβαινε η γλώσσα του σώματος στην περίπτωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα τον πρόδωσε (για μια ακόμη φορά, είναι αλήθεια), κάνοντας τις δικές της δηλώσεις.

Στη διάρκεια της κοινής συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς και ενώ μιλούσε ο κ.Βούτσιτς, ο πρωθυπουργός έδειχνε να μην ξέρει τι να κάνει με ...τα χέρια του. Ετσι, αρχικά τα κρατά σταυρωμένα σχεδόν σε στάση προσευχής, στο ύψος του πόντιουμ. Στη συνέχεια ξύνει το πρόσωπό του, ενώ διπλώνει το πόδι του σαν σε χορευτική φιγούρα, με τη διαφορά ότι το σώμα του δείχνει να «πέφτει». Στη συνέχεια -και ενώ ο σέρβος πρόεδρος εξακολουθεί να μιλά, ο κ.Τσίπρας βρίσκει τη λύση για το πρόβλημα «χέρια»: Τα κρύβει στις τσέπες του, σε στάση «πάμε βόλτα» και «σε λίγο θα μπω στο μετρό, οπότε ας προσέχω τους πορτοφολάδες».

Κι όμως, ήταν απλό: Θα μπορούσε απλά να κοιτάξει τον συνομιλητή του, που παρέμεινε ευθυτενής, έχοντας τα χέρια του στις δύο άκρες του πόντιουμ...

https://www.youtube.com/watch?v=L9qOE1_GH74

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...