Κοινωνία

Χανιά: Λιποθύμησαν περιμένοντας στις ατελείωτες ουρές των ΑΤΜ

Στις ουρές των ATM με τις ώρες για να μπορέσουν να πάρουν μερικά χρήματα. Λιποθυμίες και αναταραχές έφερε η αναμονή.

Στις τράπεζες «έτρεξαν» σήμερα συνταξιούχοι, καθώς και αγρότες με αποτέλεσμα τόσο εντός των καταστημάτων όσο και έξω από αυτά, στα ΑΤΜ, να δημιουργούνται ουρές, ενώ δεν έλειψαν και απρόοπτα.

Από το πρωί, σε υποκαταστήματα τραπεζών, κατεγράφησαν δύο λιποθυμίες ηλικιωμένων, άνω των 80 ετών καθώς και μια πτώση ηλικιωμένης η οποία κουρασμένη από την αναμονή ζαλίστηκε και έπεσε.

Ένας ηλικιωμένος 87 ετών διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο ενώ περίμενε στην ουρά για την ανάληψη της σύνταξή τους, ενώ στα υπόλοιπα δύο περιστατικά που αναφέρθησαν, οι ηλικιωμένοι αφού δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες, δεν θέλησαν τη διακομιδή τους στο νοσοκομείο.

Η εικόνα «συμφόρησης» στις τράπεζες ήταν πιο έντονη τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ το μεσημέρι η κατάσταση ήταν πιο ομαλή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...