Κοινωνία

Υπόθεση Λαγούδη: Νέα διάσταση - Τελικά είναι εγκληματική ενέργεια σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα

Σε αυτά τα αποσπάσματα γίνεται αναφορά σε σειρά λαθών και παραλείψεων κατά την έρευνα. Ο κ. Γκούρμπατσης μεταξύ άλλων εκτιμά ότι οι δράστες δημιούργησαν μια «φωτιά ελεγχόμενου αερισμού», για να μην κινήσουν υποψίες στην περιοχή. Μεταξύ άλλων, επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν πετρέλαιο, διότι αν έβαζαν βενζίνη θα υπήρχε πλήρης καύση και θα ήταν «πολύ πιθανό η πυρκαγιά, λόγω του καπνού, να γινόταν αντιληπτή από κατοίκους της περιοχής».

Σύμφωνα με τον κ. Γκούρμπατση, «δεν προκύπτει αυτοπυρπολισμός της ή έστω προσπάθεια αυτοπυρπολισμού». Επιπλέον, η αιθάλωση στην οροφή δείχνει ότι η πόρτα άνοιξε κάποια στιγμή -κατά την εξέλιξη της φωτιάς- και όχι από την Ειρήνη Λαγούδη.

«Η συγκεκριμένη φωτιά τέθηκε εσκεμμένα από άγνωστους δράστες, πάντως περισσότερους του ενός, με ανθρωποκτόνο σκοπό, για άγνωστο λόγο (κίνητρο), που όμως σκηνοθετήθηκε από τους δράστες με έναν ιδιαίτερα άρτιο επαγγελματικό τρόπο, για να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες τωφν ανακριτικών αρχών και να εμφανίζεται εικόνα που να παραπέμπει σε αυτοχειρία του θύματος» σημειώνει, καταλήγοντας, ο ειδικός πραγματογνώμονας.

Aπόσπασμα της έκθεσης αυτοψίας / Φωτογραφία: FacebookAπόσπασμα της έκθεσης αυτοψίας / Φωτογραφία: Facebook

Υπενθυμίζεται ότι η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη, μητέρα τριών παιδιών, βρέθηκε νεκρή στις αρχές Ιανουαρίου μέσα στο αυτοκίνητό της στην παραλία Φωτμού στη λίμνη Τριχωνίδα. Έκτοτε ξεκίνησε ένα θρίλερ, με την οικογένεια να κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια και την Αστυνομία να διαρρέει ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2280224338929927&id=2264130740539287

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...