Κοινωνία

Υπόθεση βιασμού ταξιτζή: Αίτηση αποφυλάκισης από τον ηθοποιό, τι λέει για τον οδηγό ταξί

Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο ηθοποιός που κατηγορείται για την κακοποίηση οδηγού ταξί στην Αθήνα.

Ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς δηλώνει αθώος και στην αίτηση αποφυλάκισης σύμφωνα με την Real News δίνει μια άλλη εκδοχή για τα γεγονότα της νύχτας της 13ης Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της Real News ο Γιώργος Καρκάς επικαλείται στοιχεία που έχουν καταγραφεί από την εταιρεία ταξί και σύμφωνα με αυτά ο οδηγός ταξί δεν ήταν λιπόθυμος στο ταξί του, όπως υποστηρίζει, αλλά περιπλανιόταν για ώρα στο άλσος Βοτανικού.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος του οδηγού ταξί μιλά για ανύπαρκτα στοιχεία, αναφέροντας πως ο ταξιτζής κακοποιήθηκε από τον Γιώργο Καρκά.

Ο πατέρας του ηθοποιού από την πλευρά του τονίζει πως ο γιος του είναι ένας άνθρωπος χωρίς κακία που εμπιστεύεται πολύ εύκολα τους ανθρώπους.

Να σημειωθεί πως υπόθεση (διαβάστε τι έγινε εδώ) είδε το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Τετάρτης 21 Νοεμβρίου, όταν η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητας και τις φωτογραφίες του Γιώργου Καρκά. Ωστόσο, το συμβάν είχε γίνει μέρες πριν.

Ο 29χρονος ηθοποιός του Θεάτρου Τέχνης Γιώργος Καρκάς, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και έχει ήδη προφυλακιστεί στις φυλακές Τρίπολης για την υπόθεση,

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

https://www.youtube.com/watch?v=uBB_Hg0Fd2o

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...