Κόσμος

Τραγωδία: 12χρονος σκότωσε καταλάθος την 6χρονη αδερφή του

Με περίστροφο που βρήκε στην κρεβατοκάμαρα των γονιών του.

Μια απίστευτη τραγωδία διαδραματίστηκε στο Μιζούρι, όταν 12χρονος πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος την 6χρονη αδερφή του την ώρα που οι γονείς του απουσίαζαν από το σπίτι και συγκεκριμένα βρίσκονταν σε μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Fox 2, ο 12χρονος βρήκε ένα περίστροφο 9 χιλιοστών στο συρτάρι της κρεβατοκάμαρας των γονιών του, το πήρε και πάτησε τη σκανδάλη.
Από τη σφαίρα χτυπήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι η 6χρονη αδερφή του, η οποία μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου λίγο μετά άφησε την τελευταία της πνοή,

«Όλοι οι αξιωματικοί που βρέθηκαν στη σημείο είναι γονείς, μπορείτε να φανταστείτε πόσο προσωπικό είναι να βλέπεις ένα παιδί να έχει χτυπηθεί από σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Θα έχουμε συμβούλους για ενημέρωση ώστε να βεβαιωθούμε ότι η ψυχική κατάσταση των αξιωματικών μας είναι εντάξει», ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό ο επικεφαλής της αστυνομίας του Φλόρισαντ, Timothy Lowery.

«Δεν θα μπορούσες να γράψεις πιο τραγικό σενάριο, το όλο θέμα είναι τόσο τραγικό και τρομερό, αλλά πρέπει να βάλουμε στην άκρη τα προσωπικά μας συναισθήματα και να κάνουμε αυτό που ορίζει ο νόμος», πρόσθεσε ο επικεφαλής της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ