Αθλητισμός

Το ντέρμπι της χρονιάς στο Λονδίνο και τεράστια νίκη της Άρσεναλ! (βίντεο)


Μια εντυπωσιακή Άρσεναλ, διέλυσε την Τότεναμ με 4-2, σε μια… ματσάρα για την Premier League!

Μετά από ένα παιχνίδι-διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, η εντυπωσιακή Άρσεναλ επικράτησε της Τότεναμ με 4-2, σ’ ένα πραγματικό ντέρμπι από τα παλιά στο Βόρειο Λονδίνο!

Το σκορ άνοιξε ο Ομπαμεγιάνγκ στο 10’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, με την Τότεναμ να αντιδρά και να φέρνει το ματς «τούμπα», όταν στο 30’ ο Ντάιερ ισοφάρισε από κοντά και λίγο αργότερα, από μια αδιανόητη υπόδειξη του Μάικ Ντιν, ο Κέιν με πέναλτι έκανε το 2-1, στέλνοντας με αυτό το σκορ της ομάδες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος, ήταν μια εντελώς διαφορετική ιστορία! Ο Ουνάι Έμερι προχώρησε σε δυο αλλαγές (Ράμσεϊ και Λακαζέτ αντί των Μουστάφι και Ιγουόμπι), γύρισε το σύστημα σε 4-4-2 και η Άρσεναλ έγινε απόλυτα κυριαρχική απέναντι σε έναν σαστισμένο αντίπαλο.

Ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με έναν κεραυνό έκανε το 2-2 (56’), με το ματς να γίνεται… ροκ, με τις δύο ομάδες να παίζουν σε φρενήρη ρυθμό, ψάχνοντας το τρίτο γκολ.

Μετά από εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες, αυτό ήρθε από την Άρσεναλ, όταν το σουτ εκτός περιοχής του Λακαζέτ κόντραρε στα πόδια του Ντάιερ και ξεγέλασε τον Γιορίς (74’, 3-2), ενώ στην επόμενη φάση ήρθε και το τελειωτικό χτύπημα, όταν οι γηπεδούχοι έκρυψαν την μπάλα και την εμφάνισαν στα δίχτυα της Τότεναμ, με πλασέ του Λούκας Τορέιρα (77’, 4-2).

https://streamable.com/mow24

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ