Κόσμος

Τούρκος παρουσιαστής: «Να αποκεφαλιστούν όσοι συμμετείχαν στο κίνημα του Γκεζί»


Στην ακραία δημόσια τοποθέτηση, ότι οι διαδηλωτές που συμμετείχαν στον ξεσηκωμό του πάρκου Γκεζί, το 2013 στην Τουρκία, θα πρέπει να αποκεφαλιστούν, προχώρησε παρουσιαστής μεγάλου τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού.

Πρόκειται για τον Ερκάν Ταν, γνωστός υποστηρικτής του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν και παρουσιαστής στο A Haber TV.

Κατά τη διάρκεια συζήτησης, σε εκπομπή του, για τα «κίτρινα γιλέκα» και την πιθανότητα να... εισαχθεί από τη Γαλλία στην Τουρκία το φαινόμενο των κινητοποιήσεων ο Ερκάν Ταν είπε πως θα πρέπει να αποκεφαλιστούν όλοι όσοι συμμετείχαν στο αντικυβερνητικό κίνημα του Γκεζί.

«Πυροβολούσαν, έριχναν πέτρες και μολότοφ. Και δεν προκάλεσαν φθορές μόνο σε δημόσια κτίρια αλλά και σε περιουσίες πολιτών. Γι’ αυτό θα πρέπει να αποκεφαλιστούν» ήταν η δήλωση – σοκ του παρουσιαστή.

 


Να σημειωθεί ότι οι διαδηλωτές του Γκεζί βρίσκονται συχνά, μέχρι και σήμερα, στο «στόχαστρο» του Ταγίπ Ερντογάν, και των υποστηρικτών του, καθώς θεωρούν ότι επρόκειτο για απόπειρα να απομακρύνουν τον «Σουλτάνο» Ερντογάν από την ηγεσία της χώρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...