Αθλητισμός

Τον… τελείωσε ο Λουτσέσκου – Φεύγει από τον ΠΑΟΚ και «πανηγυρίζουν» - Έρχεται μεταγραφάρα!

Ο Εβγέν Χατσερίδης αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ για να κάνει τη διαφορά στην άμυνα, αλλά δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες και θεωρείται πολύ πιθανό να «τελειώσει» από τον Δικέφαλο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Άλλωστε, ο παίκτης έχει απογοητεύσει στη συντριπτική πλειοψηφία των ευκαιριών που έχει πάρει από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν τον υπολογίζει στα βασικά πλάνα του για την άμυνα. Παράλληλα, ο Ουκρανός άσος έχει υψηλό συμβόλαιο, το οποίο οι διοικούντες του ΠΑΟΚ θα ήθελαν να ξεφορτωθούν, από τη στιγμή που διεθνής άσος δεν προσφέρει τα αναμενόμενα σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ένα από τα σενάρια που έχουν ακουστεί έντονα για τον Χατσερίδη είναι η πιθανή επιστροφή του στην προηγούμενη ομάδα του, την Ντιναμό Κιέβου.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις με τον Ουκρανό παίκτη και την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League. Ο Χατσερίδης θα βρεθεί στο Κίεβο για τις διακοπές των εορτών, γεγονός που «φουντώνει» ακόμα περισσότερο τις φήμες, μιας και ο 31χρονος άσος θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει επαφές με τους διοικούντες της πρώην ομάδας του.

Όσο για τα χρήματα που θα εξοικονομήσει ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση που γλιτώσει από το «βαρύ» συμβόλαιο του Ουκρανού στόπερ; Πληροφορίες αναφέρουν πως στον Δικέφαλο εξετάζουν πολύ σοβαρά την πιθανότητα να επενδύσουν το ποσό σε δυνατή μεταγραφή για τα χαφ, ώστε να καλύψουν το κενό του μεγάλου άτυχου της σεζόν, Πόντους Βέρνμπλουμ.

sportdog

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ